Magazin > Film & Glasba & TV
18300 ogledov

Dobili smo novo zmagovalko šova Kmetija

kmetija2017
1/17
POP TV
V superfinalu sta se pomerili Maja in Milena. POP TV poskrbel za mali šok.

Milena, ki je izjavila, da je v tem šovu pustila pet let svojega življenja, četudi je na kmetiji preživela le 70 dni, je velika zmagovalka šova Kmetija. V superfinalu se je pomerila z 21 let mlajšo Majo in jo v dveh igrah premagala. V žep je pospravila 60 tisoč evrov.
Katera dva tekmovalca se bosta pomerila v finalu, so odločili nekdanji tekmovalci, ki so se jim za nekaj dni pridružili na posestvu. V prvem glasovanju so izbrali Majo, v drugem pa Mileno. V finalni teden so se sicer uvrstili še Deja, Mitja in Tamara.

kmetija2017 | Avtor: POP TV POP TV

Namesto znanja nova igra!
Voditeljica je superfinalistki po prihodu v areno vprašala, zakaj si zaslužita mesto v superfinalu. Maja je povedala, da je skozi ves šov pokazala, da ji ni težko delati, Milena pa na to vprašanje ni imela odgovora.

Za tekmovalki so pripravile tri igre. Pop TV je poskrbel za presenečenje. Namesto znanja v pratiki sta se pomerili v igri "kolo resnice“, v kateri sta morali pokazati, kako dobro poznata nekdanje tekmovalce, ki so jim pred to igro postavili ista vprašanja. Dekleti sta torej ugibali, kateri odgovor je bil najpogostejši odgovor njunih nekdanjih sotekmovalcev. Vsak pravilen odgovor je prinesel eno točko, zmagala je tista, ki si je prva priborila deset točk. Voditeljica ju je med drugim vprašala, s katerim tekmovalcem večina ne bi šla na kavo, kateri tekmovalec nosi masko in kateri tekmovalec denarja ne potrebuje. Boj je bil izjemno izenačen, na koncu pa je z 10 proti 9 zmagala Maja.

Sledila je igra "steza moči“, ki je bila sestavljena iz več delov. V prvem delu naloge sta morali s kuhalnico, ki jo nista smeli držati v dominanti roki, na drugo stran prenesti deset jabolk, nato sta morali na vreči, v kateri je bil nož, odvezati 30 vozlov. S tem nožem sta nato prerezali vrv na vrečah, v kateri so bile deske, s katerim sta nato sestavili stopnice do odra. Vrstni red desk ni bil naključen. Na vrhu odra je sledila nova naloga. Z nožem sta morali razparati vrečo s koruzo. Lastnica vreče, iz katere je najprej začela padati koruza, je zmagala. Nalogo je prva opravila Milena.

Sledila je igra "spomin za mlin“. Tekmovalki sta si morali zapomniti točno število posameznih vrst predmetov, ki so bili skriti v razdelkih okrogle mize. Nato je bilo treba ta števila pravilno porazdeliti na konzoli. Če je bil vrstni red pravilen, se je konzola odprla in prišli sta do orodja, s katerim sta lahko razbili veliko škatlo, v kateri so bili deli mlina, ki sta ga morali sestaviti. Hitrejša je bila Milena in v žep pospravila glavno nagrado. Po zmagi je povedala, da bo šla polovica denarja v žep njeni hčerki, nekaj pa bodo dobili tudi Deja, Mitja, Jan in Tamara. Zahvalila se je tudi voditeljici Nataliji Bratkovič, ki jo je prvič, ko je morala v kajžo, prepričala, da naj boja proti Darji ne preda.

kmetija2017 | Avtor: POP TV POP TV

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.