Magazin > Film & Glasba & TV
7120 ogledov

Katja iz Kmetije: "Upam, da se bo David sprijaznil, da bova le prijatelja“

katja Pop TV
Katja iz šova Kmetija pravi, da mora biti pri oboževalcih, ki so našli zanimiv način, da pridejo do nje, previdna.

Katja, znana iz šova Kmetija, nam je v intervjuju povedala, da se je že v šovu zavedala čustev, ki jih do nje goji nekdanji sotekmovalec David. Žal mu tovrstne naklonjenosti ne more vračati, si pa želi, da bi bila prijatelja. Kot je dejala za naš portal, sta še vedno v stikih.

"Sva v prijateljskih odnosih. Upam, da se bo s tem sprijaznil. Če ne, tudi prijatelja ne bova morala biti. Saj veste, kako je, če ena stran čuti drugače kot druga. Takrat je bolje prekiniti stike,“ pravi temnolaska, ki nam je še zaupala, da David še ni izgubil upanja, da si bo premislila. "Upam pa, da ostane vse tako, kot je, ker se res dobro razumeva.“

Katjo sicer tudi zunaj 'obletavajo' oboževalci, nekateri so zelo iznajdljivi. "Je kar veliko Facebook prijateljev, povabil … Ukvarjam se s frizerstvom. Nekateri bi se strigli pri meni le, da bi se spoznala. Težko je takšnim dopovedati, da od njih nočeš nič. Malo pazim glede tega, saj nikoli ne veš, kdo ti pride na vrata oziroma komu jaz pridem na vrata. Hodim namreč na dom,“ nam je še zaupala mladenka.

Komentarjev 2
  • Ledena 09:51 17.december 2017.

    Ja,itak je ginger.Se vidi.Niti barva tega ne more skriti .Se vidi na oceh,obrveh,trepalnicah,polt koze.No,drugje nocem videt njenih dlak😁.

  • supreme 09:31 17.december 2017.

    Men se bolj zdi ,da je ginger kot pa temnolaska.....