Magazin > Film & Glasba & TV
46278 ogledov

Maja nam je razkrila, ali jo je fant po šovu zapustil

Pop TV
V šovu Kmetija so bili nekateri sotekmovalci prepričani, da sta se z Mitjo zapletla.

Maja Alič je bila ena od dveh superfinalistk letošnje Kmetije, ki smo jo to jesen lahko spremljali na POP TV. 23-letna Ljubljančanka je povedala, kaj se je po šovu zgodilo z Mitjo, s katerim naj bi se zapletla in ali sta s fantom Arminom še vedno par.

V finalu ste izgubili proti Mileni. Kje se je zalomilo?

Zalomilo se mi je pri drugem dvoboju, pri tisti mizi, kjer sva morali odvezati vozle. Nikakor nisem mogla nič odvezati. Ko sem videla, kako daleč je že Milena mi je malo volja padla, a vseeno sem se borila. Če ni šlo, ni šlo. Nisem bila nič razočarana, ko je bilo vsega konec sem bila samo vesela, da grem lahko domov.

Maja Alić, Kmetija Magazin Kmetija: To je Majin fant

Katera naloga se vam je zdela najtežja?

Razen znanja sta bili obe zelo zahtevni. Mogoče tista zadnja, da je bila tista pika na i.

Se vam zdi, da je bila katera od nalog morda bolj pisana na kožo Mileni?

Ja, mogoče. Je vseeno bolj spretna, malo starejša.

Če pogledate nazaj na celotno dogajanje v Kmetiji. Si Milena zasluži naziv zmagovalka letošnje kmetije?

Tako bom rekla. Lahko rečem, da si je. Zmago ji privoščim. Skozi celo igro je bila pridna, je delala. Mogoče je imela na trenutke čudne izpade, grdo obnašanje ali pa je pobrala svoje stvari in hotela oditi, ko je bila Sabina glava družine. To je bilo res neumesno, je pa bila re spridna.

Držali ste se nazaj, menjavali klane – je bila to taktika?

Nisem se hotela z nikomer prepirati, kar sem si obljubila že preden sem šla v šov. Mogoče je bila le kakšna situacija drugačna, da sem se s kom kakšen dan družila kot z drugim. Nikoli nisem gledala, kje je Gjeršek klan, da bi bila tam blizu, na primer. Ni bilo nobene taktike

Na začetku ste bili del Damijanovega klana. Rekli so, da sta mu nosili informacije. Je to res?

Ne, nobenih informacij nisem nosila čez ograjo. To je delala Darja.

Kakšno je zdaj vaše mnenje o Damijanu?

Ne bom izgubljala besed in ne bom nič komentirala, ker je škoda besed.

Kako ste se počutili v vlogi glave družine?

Super mi je bilo, da me je izpadli tekmovalec izbral. Očitno si je mislil, da sem za to sposobna. Prvič, ko sem bila mi je bilo zelo težko. Drugič pa veliko lažje, ker smo imeli nalogo, ki smo jo znali narediti. Super je bilo, še enkrat bi bila, če bi imela možnost.

Zapletli naj bi se z Mitjo namreč, kot nam je povedal eden od izpadlih tekmovalcev. Kako komentirate?

Nisem se zapletla. To je bilo veliko prijateljstvo, dobro sva se razumela, ujela sva si. Imava posoben karakter in naju je vse zanimalo, vse sva skupaj delala, trenirala. Sva bila tudi skupaj na seniku, je bil kakšen objem, kakšen poljub na lice, ampak to nič ne pomeni. Tudi z Borisom sem se objemala, me je kdaj poljubil na lice. Zdaj iz tega ven prihaja, kaj vse je bilo, ampak ne vem, mogoče je vse to stvar zavisti, ker ne vedo, kaj drugega govoriti.

Kako so domači in fant komentirali vaš nastop?

Me podpirajo in mi verjamejo.

Sta z Arminom še par?

Ja.

S kom ste se v Kmetiji najbolje razumeli?

S Katjo. Katja je bila največja carica. Res, da sva se tudi skregali, a sva se vedno hitro pobotali. Lahko rečem, da sem ponosna, da sem bila v tem šovu, da sem lahko spoznala tako dobro osebo. Tudi izven šova se super razumeva. Greh bi bil, če ne bi šla v šov, ker drugače nje ne bi spoznala.

kmetija2017 Magazin Kmetija: Objavili posnetek vroče akcije med Katjo in Mitjo
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice