Magazin > Film & Glasba & TV
16713 ogledov

Kmetija: To je Majin fant

Maja Alić, Kmetija
1/6
Pop TV
V solzah je pozdravila svojega fanta. Njenega sotekmovalca Mitjo pa so hecali, če se fanta kaj boji.

Majo Alić, tekmovalko letošnje Kmetije, sta na posestvu obiskala mama in brat. Takoj po tem, ko je minil prvi šok, je Maja mamo vprašal, kje je njen fant Armin. Mama se ji je zlagala, da ni mogel priti zaradi službenih obveznosti. Čez nekaj minut je Maja začela kričati od veselja, saj je izza grma prišel prav Armin.

Mitja Rpban, kmetija2017 | Avtor: Pop TV Pop TV
Maja ga je bila izjemno vesela, njen sotekmovalec Mitja pa je v smehu rekel: "Je pa kar velik, a ne?" Tekmovalci Kmetije namreč menijo, da se je med Mitjo in Majo spletla prav posebna vez, saj ponoči tudi spita skupaj. "Veš kaj je grdo? Tako lepega dečka ima, ona se pa tukaj tako igra, a ne Mitja?" je Deja podražila Mitjo, Boris pa mu je rekel, da bo Arminu povedal, da se med njima nekaj plete. 

Mitje zbadanja sotekmovalcev niso ganila: "Ne vem, kaj se drugih to sploh tiče. To je najina stvar. Res je, da sva se zbližala. Mogoče sva se kdaj tudi objemala. To je njena stvar, da ima doma fanta, da jo čaka. Jaz sem samski, jaz imam odprte roke. Če bo ona kaj obžalovala, je to njen problem, moj definitivno ne."

kmetija2017 Katja iz Kmetije Magazin Katja iz Kmetije: "Jezna sem na producente POP TV"

Komentarjev 2
  • Ledena 22:24 15.december 2017.

    Cefur torej.

  • EhJa 14:02 15.december 2017.

    Hehe, Mitja izgleda kot Baba Vanga na tej sliki. :D