Magazin > Film & Glasba & TV
34814 ogledov

Katja iz Kmetije: "Jezna sem na producente POP TV"

kmetija2017 POP TV
V to naj bi jo silili producenti šova Kmetija.

Tik pred finalnim tednom je iz šova Kmetija izpadla Katja, ki je za naš medij med drugim spregovorila tudi o govoricah, da bomo prihodnji teden na malih ekranih videli posnetek seksa z njo in Mitjem v glavnih vlogah.

Konec tik pred koncem. Kako veliko je bilo razočaranje?
Razočaranje je bilo predvsem zato, ker je bilo res tik pred koncem. Sicer pa niti ne, saj so v šovu ostali ljudje, s katerimi se nisem dobro razumela.

Zakaj se z njimi niste razumeli?
Milena, Deja, Tamara – to je pač ta Damijanov klan. Ne vem, verjetno zato, ker imamo različne značaje. Popolnoma drugače so razmišljali kot jaz … Nismo se ujeli.

Za svoj izpad ste krivili neznanje pratike. Zakaj se je niste naučili?
Tisti, ki smo bili v skupini pekov, nismo imeli časa za učenje. Mislim, da se je nihče ni učil. Mlinarji pa so se lahko malo "šlepali“, med njimi je bil tudi Mitja, zato so se lahko v tem času veliko naučili. Usmerjala sem se le v delo.

Kar dvakrat ste bili v vlogi glave družine. Kako ste se počutili kot vodja?
Super, po drugi strani pa je bila ta vloga zelo odgovorna in stresna. Vse je na tebi, vsi nekaj hočejo od tebe in te krivijo, če gre kaj narobe.

Ko ste bili prvič glava, so nekateri odklonili delo. Kakšen je vaš komentar na takšno obnašanje?
Nedopustno, otročje. Tega jaz nikomur ne bi naredila. Nekaj so osebni odnosi, drugo pa delati v skupno dobro.

Med vašim prvim vodenjem je prišlo med vami in Damijanom, Dejo, Mileno in Tamaro do velikega spora. Ozmerjali so vas z grdimi besedami, med drugim so večkrat poudarili, da ste bili edina oseba, ki je v šovu imel spolne odnose … Kako to komentirate?
Notri je bilo še veliko hujše, kot je bilo prikazano. Komaj sem zdržala. Obmetavali so me s stvarmi, ki jih nisem počela. Ne vem, zakaj so šli tako daleč, da so se vtikali v osebne zadeve. Vesela sem, da sem imela Sabino.

kmetija2017 Magazin Na srečo so včerajšnji del Kmetije predvajali po 22. uri

Da je bilo huje v resnici, nam je povedal tudi Tomaž. Česa nismo videli?
Pokazali so le delček spora. To se je nadaljevalo tudi po tem, ko so kamere ugasnile.

Čigavo maslo je bilo to?
Mislim da od Tamare. Ona je ostalim govorila neke stvari iz zunanjega sveta. V šov se je namreč lahko vrnila, potem ko je izpadla na prvem dvoboju.

Kaj se je dogajalo med vami in Davidom? On nam je dejal, da sta si bila simpatična.
Z moje strani ni bilo simpatije. To sem mu tudi v šovu povedala. Zelo dobro sva se razumela, a z njim sem si želela le prijateljstva. On pa se je pač zaljubil. Razložila sem mu, da bo zunaj vse drugače in da najinega odnosa ne sme videti v tej luči. kmetija2017 Magazin Največji prepir v Kmetiji: "V resnici je bilo veliko huje"

Je v šovu obstajala bojazen, da ste noseči? Na kmetijo so producenti menda nosili teste nosečnosti.
Ne, zagotovo ne. Še do tega dne nisem naredila testa. Zdaj bi se mi pa moralo že kaj poznati, če bi bila noseča. Glede testov. Jezna sem na produkcijo POP TV, saj so me silili v ta test. Zanj sploh nisem prosila. Vsake pet minut me je nekdo vprašal, če ga rabim. Nisem ga sprejela. Prosili smo za zdravila, ki smo jih potrebovali, a jih nismo dobili, to bedarijo so mi pa vsiljevali.

Na uho nam je prišlo, da bodo v šovu prihodnji teden predvajali posnetek spolnega odnosa med vami in Mitjem. Kaj veste o tem?
Spala sva skupaj, mraz je bil in to je to. Nič posebnega. Naj kar predvajajo.

Oba sta samska … Zakaj bi se obremenjevala.
Ja, tako.

Za glavo ste postavili Majo. Videti je bilo, kot da je Boris zaradi tega zelo razočaran. Sta imela kakšen dogovor?
Ne. Zdi se mi, da je on, ker sva se dobro razumela, mislil, da bom za glavo postavila njega. To, da sva se več družila, ne pomeni, da sem ga kovala v zvezde.

S kom niste več v stikih?
V stikih sem z vsemi, tudi s Silvom, ki je tako hitro izpadel, razen z Damijanom, Dejo in Tamaro. Tudi z Mileno, a je z njo težje vzdrževati stike, saj živi daleč od mene. Smo se pa videli in družili tudi z lanskimi tekmovalci.

Za koliko kilogramov ste shujšali?
Ne vem natančno, kakšnih pet kilogramov. Sem se pa na koncu zredila nazaj, ker smo bolje jedli.

Kaj so rekli domači, ko ste prišli domov?
Ni bilo kakšnih posebnih komentarjev. Vprašali so me, ali je šova že konec. Ko sem jim povedala, da sem izpadla tik pred koncem, jim je bilo žal, da nisem še malo zdržala.

Vas je kmetija v kakšnem pogledu spremenila? Zaznamovala?
Ne. Slab vtis so pustili le prepiri. To mi je pokazalo, da jaz ne bi mogla biti takšna. Niti to nočem biti. Takšnih stvari ne bi mogla narediti nikomur.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.