Magazin > Film & Glasba & TV
39066 ogledov

Na srečo so včerajšnji del Kmetije predvajali po 22. uri

kmetija2017
1/3
Če imate možnost, si morate ogledati včerajšnji del Kmetije.

Neverjetni prizori v šovu Kmetija – v glavnih vlogah Tamara, Deja, Damijan in Milena. Še pred razglasitvijo prvega dvobojevalca je počilo. Glava družine, Katja, je Tamari odvzela mesto nadzornika, ker ni spala v hiši, ampak pri hlapcih, kar pomeni, da je kršila pravilo. Tamara in njen klan – Damijan, Deja in Milena - so zaradi tega znoreli in dokazali, da ne znajo šteti.

"Če bi bila Tamara, Damijan ne bi bil nominiran, zdaj pa je,“ je poznavalsko povedala Deja, ki je tako kot Tamara očitno pozabila, da so nadzorniki trije in da ima končno besedo glava družine, tako da en nadzorniški glas ne bi spremenil izbora prvega dvobojevalca. Milena pa je bila jezna, da niso izbrali nje, saj si že nekaj časa želi domov. Tega ji očitno nihče ne verjame, saj se je, ko je imela možnost, v areni borila namesto, da bi boj predala.

Damijan je bil za mizo, ko je slišal, da bo moral v areno, diplomatski kot vedno, "babja trojica“ pa je Sabino in Katjo označila za prasici, kuzli in hinavki, kot da ne bi vedeli, da je šov igra, v kateri se posamezniki borijo za lep kupček denarja.

Če ste mislili, da sta se na nizek nivo spustili le mladi dekleti, ste se zmotili. Tudi Damijan in Milena, oba stara čez 40 let, sta dokazala, nista ostala tiho in streljala zelo nizko. Damijan je na glas povedal, da je Katja edina, ki je na kmetiji seksala, Milena pa je celo izjavila, da upa, da je noseča in da ne bo mogla domov, čeprav si bo želela. Ko je Sabina pripomnila, da so to osebne stvari, je morala poslušati žaljivke. Najhujša je prišla iz ust 26-letne Tamare. "Ta krava stara (Sabina, op. avt.) bo do konca življenja sama, ker je nihče niti 'poscati' noče, ta (Katja, op.avt.) je pa itak največja lajdra,“ je izustila, Deja pa je Katjo vpričo svojega "ateka“ vprašala: "Kaj te je**, ker te atek noče položiti, kot bi te vsi drugi, ker sem jaz poleg pa ker takšne, kot si ti, nikoli ne bi?"

Katja pravi, da razburjenja zaradi nominacije ne razume, glede na to, da Damijan pravi, da je vedel, da bo nominiran. "Se bojijo, da bodo izgubili svojega boga,“ se sprašuje glava družine.

 

Komentarjev 6
  • oktipus 18:40 07.november 2017.

    Ta Tamara sploh nvm zaka se buni kr je bla sam 1 teden notr pa sploh ne ve zaka se gre. Pač je Damjan tako močen da jo je spravil na svojo stran. Ovčke nimaš kej...

  • Avatar čavez
    čavez 10:47 07.november 2017.

    Čefurji in Slovenci ne gredo skupaj.

  • Plavi-mil 10:46 07.november 2017.

    Ne vem, ampak tale Tamara je primitivna do konca, poden od podna, tistega prepotentnega Damjana je pa absolutno treba spraviti ven.