Magazin > VIP
16585 ogledov

Mitja iz Kmetije: Producenti so z lažjo name izvajali pritisk

kmetija2017 POP TV
Mitja, ki je izpadel tik pred finalom, zelo kritičen do produkcijske ekipe. V finale sta se uvrstili Milena in Maja. To so odločili nekdanji tekmovalci.

Je šov izpolnil vaša pričakovanja?
Nisem si predstavljal, da bom prišel tako daleč. Iz tedna v teden sem bil boljši. Konec je imel grenak priokus, saj sem tik pred superfinalom izpadel. Izpolnil sem svoja pričakovanja.

Zakaj so se porotniki odločili proti vam?
Za to ima glavno zaslugo Boris, ker ni prenesel dejstva, da sem bil edini moški, ki se je uvrstil v finalni teden. Zavist … Je pa tudi res, da so bili porotniki razdeljeni v dve skupini – eni so bili na Damijanovi strani in so podpirali Mileno in Dejo, nekateri pa na Sabinini in so podpirali Majo. Jaz sem bil nevtralen in sem zato ostal brez možnosti.

Kako ste gledali na njihov prihod? Je bilo pošteno, da oni odločijo, kdo gre v finale?
Kar so naredili letos, je sramotno. V preteklih sezonah so porotniki izločili le enega, letos pa kar tri. To ni pošteno, da nekdo drug odloča o usodi tekmovalcev, ki so se borili 70 dni.

Kako se je dinamika na kmetiji spremenila, ko so prišli porotniki?
Ni mi bilo všeč. Že prvi dan se je vedelo, kdo bo šel v superfinale. Vsak je imel svojega favorita. Volja mi je padla in komaj sem čakal, da bo vsega konec.

Bili ste del Damijanovega klana. Kako sedaj gledate nanj?
Od samega začetka sem podpiral Damijana. Zagotovo sem zaradi njega prišel daleč, na koncu pa sem ravno zaradi tega izgubil. Sabina me je po koncu šova kontaktirala in povedala, da je škoda, da nisem zmagal in da je bila moja glavna napaka ta, da sem se povezal z Damijanom.

Damijan je bil na začetku pri skorajda vseh zelo popularen. Kaj se je zgodilo, da se je to obrnilo?
Damijan se mi je zdel vseskozi pošten. Res je, da je imel svojo igro. Najbolj se je ljudem zameril, ker je na grd način delal s Sabino. Pri tem bi pripomnil, da so za to malo krivi tudi producenti, ki so Sabino prikazali v lepši luči. Ne bom trdil, da Damijan ni delal napak, ampak Sabino so dosti lepše prikazali od njega.

Sta si Milena in Maja zaslužili finale?
Če upoštevamo areno, potem ne. Darja je boj predala Mileni, Robi pa menda Maji. Kar se pa dela tiče, sta si pa finale zaslužili. Vsak, ki je prišel tako daleč, si je zaslužil finale. Milena in Maja sta bili res pridni in delali. Osebno bi sebi bolj privoščil finale, a sem se sprijaznil s tem, da se nisem uvrstil tako daleč.

Ste dali v šovu vse od sebe?
V šov sem vstopil brez izkušenj v kmetovanju. Dal sem vse od sebe, le v tednu, ko je bila Sabina glava družine, sem se odmaknil in se postavil proti njej, za kar mi je sedaj žal. Takrat dela nisem 100-odstotno opravljal. Sigurno sem veliko pripomogel k tedenski nalogi.

Na televiziji so predvajali zvočni posnetek spolnega odnosa med vami in Katjo. Kako to komentirate?
Zjutraj so mi reporterji rekli, da imajo video in zvočne posnetke spolnega odnosa in da bom izpadel kot največji lažnivec, če vsega ne priznam. Izvajali so pritisk, zato sem povedal, kako je bilo. Kar sem o tej temi povedal Damijanu, sem povedal prostovoljno, v izpoved pred kamero pa so me praktično prisilili. Sam od sebe tega ne bi govoril. Z lažjo, da imajo video vsebino, so me prisilili, da sem o tem spregovoril. Na posnetku se sliši le Katja. Zdi se mi nepošteno, da so me, ker sem mlad in naiven, zafrknili. Zaradi tega me obsojajo tudi v komentarjih na spletu. Nisem se hvalil, želel sem biti le pošten.

Kako pa je posnetek pokomentirala vaša družina?
Mama se je s tem sprijaznila. Priznal sem ji, da sem se zapletel s puncami. Tega ne obžalujem, saj sem samski. Vem pa, da se ne spodobi, da to gleda cela Slovenija.

Ste se z Majo tudi zapletli? Prikazano je bilo, da ste okamneli, ko ste na posestvu zagledali njenega fanta.
Glede Maje ne bi veliko govoril. Med nama je bila kemija. Daleč od tega, da bi se ustrašil, ko je prišel njen fant. Jaz sem bil samski, če ima ona slabo vest, je njen problem.

Katera naloga je bila v šovu najtežja?
Zagotovo oranje. Takšnega napornega dela prej še nisem nikoli opravljal.

Ali v šovu kaj obžalujete?
Ne, mislim, da sem bil ves čas pošten in iskren. Morda obžalujem le teden, ko sem se obrnil proti Sabini in se grdo obnašal.

Kakšni so vaši cilji?
Šov bi mi lahko prinesel kakšno poslovno priložnost. Tudi z mediji bi mi bilo zanimivo delati, saj sem zgovoren.

Kakšne so vaše izkušnje z oboževalkami?
Oboževalke stike navezujejo preko Facebooka. Je kar noro. Tudi na kakšno kavo sem že šel, ampak samo prijateljsko. Nič resnega ni, zato tega ne bi komentiral.

Komentarjev 6
  • migi 19:37 22.december 2017.

    dragi poba...še nekaj žgancev pojest...pa malo bontona v roke prijet....potem bomo pa videli,kaj bomo s teboj!!!!!

  • simon38 13:20 22.december 2017.

    Dragi Mitja, vseskozi sem imel občutek da si prepotenten nedonošenček. Toliko laži in pokvarjenosti, koliko je ti premoreš pri teh letih, bi moral zaskrbeti tvoje starše. Vseskozi si se šlepal ob Damjanu, na koncu pa poveš, da si bil nevtralen. ...prikaži več Kaka gnusoba od enega smrkavca si. Pa tvja petelinja dejanja, ko se na veliko hvališ...moški to ne počna, še manj pa pod prisilo, na katero se zdaj zgovarjaš. Treba je imeti svoj jaz in včasih znati reči ne.

  • pje 12:43 22.december 2017.

    Ubogi revež. Naj si še enkrat pogleda zadnjo oddajo tam, ko ste se poslavljali od gospodarja. Tebi Mitja in seveda gospodični Deji pa gospodu Damjanu je bilo prav smešno hihitali ste se iz gospodarja tu se vidi vaše spoštovanje, do ...prikaži več starejših ljudi in ne samo to tudi vaša vzgoja, ki pa še niti na nivoju vrtca ni.