Damjan Murko s koledarjem zaslužil neverjetno vsoto denarja

Foto: Bojan Mihalič damjan murko Foto: Bojan Mihalič damjan murko Foto: Bojan Mihalič damjan murko
Damjan Murko obljubil, da bo letošnji koledar še bolj vroč kot lanski.
Oglej si celoten članek

Čez približno tri tedne boste lahko kupili novi, že peti koledar pevca Damjana Murka, ki obljublja, da bodo letošnje fotografije še bolj vroče in zanimive kot lanske. "Imeli smo testno fotografiranje. Vesel sem, da bodo fotografije še bolj vroče, kot so bile prejšnja leta. Tokratna tema je 'šef kuhinje'. V sklopu tega mi je fotograf predlagal, naj se popolnoma slečem in si nadenem le predpasnik. Od zadaj se je tako vse videlo. Poslušal sem ga, saj sem za dobro fotografijo pripravljen narediti vse. Zanimiva bo tudi tista, na kateri sem po celem telesu prekrit s smetano,“ je za Žurnal24 razkril štajerski slavček.

Koledar bo tudi letos stal 22 evrov. Murko je lani prodal približno 700 izvodov (trikrat ga je ponatisnil), kar pomeni, da je zaslužil dobrih 15 tisoč evrov. Celotnega zneska seveda ni pospravil v svoj žep, saj je moral z zaslužkom pokriti tudi stroške koledarja.

Letos bo že takoj na voljo 500 izvodov, saj so lani, ko so startali s 300, koledar razprodali v 14 dneh.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 17

  • 14:52 3. November 2016.

    glede na to, da nima kaj pokazat in da ni od njega kaj pametnega ali melodičnega za slišat, razen blebetanje …

  • 12:38 3. November 2016.

    Če ga bi kupovali vsi geji, bi preklemano zaslužu..

  • 12:14 3. November 2016.

    je, je. Ma kar ene par firmic odprtih. pa mu spoloh ne gre slabo. Razen če sta dva D.M. Pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.