Magazin > VIP
1790 ogledov

Damjan Murko s koledarjem zaslužil neverjetno vsoto denarja

damjan murko
1/3
Bojan Mihalič
Damjan Murko obljubil, da bo letošnji koledar še bolj vroč kot lanski.

Čez približno tri tedne boste lahko kupili novi, že peti koledar pevca Damjana Murka, ki obljublja, da bodo letošnje fotografije še bolj vroče in zanimive kot lanske. "Imeli smo testno fotografiranje. Vesel sem, da bodo fotografije še bolj vroče, kot so bile prejšnja leta. Tokratna tema je 'šef kuhinje'. V sklopu tega mi je fotograf predlagal, naj se popolnoma slečem in si nadenem le predpasnik. Od zadaj se je tako vse videlo. Poslušal sem ga, saj sem za dobro fotografijo pripravljen narediti vse. Zanimiva bo tudi tista, na kateri sem po celem telesu prekrit s smetano,“ je za Žurnal24 razkril štajerski slavček.

Koledar bo tudi letos stal 22 evrov. Murko je lani prodal približno 700 izvodov (trikrat ga je ponatisnil), kar pomeni, da je zaslužil dobrih 15 tisoč evrov. Celotnega zneska seveda ni pospravil v svoj žep, saj je moral z zaslužkom pokriti tudi stroške koledarja.

Letos bo že takoj na voljo 500 izvodov, saj so lani, ko so startali s 300, koledar razprodali v 14 dneh.

Komentarjev 17
  • Avatar praufo
    praufo 14:52 03.november 2016.

    glede na to, da nima kaj pokazat in da ni od njega kaj pametnega ali melodičnega za slišat, razen blebetanje in neumen smeh, je res mojster ... res svaka čast murko, edino to, da ima jajca, da se vedno in ...prikaži več povsod nastavlja, z eno besedo prodaja se non stop, čeprav nima kaj ponudit, ampak danes je svet tak, da iz golega dolgčasa, ki mu ga omogoča denar, kupi dobesedno vse kar je možno(recimo stare gate od ene kraljice, ... le zakaj to rabiš), še tisto, kar ni možno (parcela na luni) in murko je pač eden od tistih, ki to dojame in se prodaja, pa najbrž koledar ni edina in zadnja stvar ... bravo murko, ti se kar slikaj in prodaj še kaj več, odpri web stran, pa dej še bolj konkretne slike gor, pa kasiraj

  • kapibara 12:38 03.november 2016.

    Če ga bi kupovali vsi geji, bi preklemano zaslužu..

  • tecumseh_1975 12:14 03.november 2016.

    je, je. Ma kar ene par firmic odprtih. pa mu spoloh ne gre slabo. Razen če sta dva D.M. Pa dvomim.