Damjan Murko v hotelu bežal pred Pio Filipčič

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Ta izraz na Murkom obrazu morate videti.
Oglej si celoten članek

Štajerski slavček Damjan Murko je objavil video za svojo novo pesem Šok, v katerem glavno vlogo igra zmagovalka Big Brotherja, Pia Filipčič. Kot nam je Murko povedal že pred časom, je vlogo najprej ponudil ženi, a jo je odklonila. Zanjo je bilo besedilo (Saj pod krilom ona skriva penis, večjega kot moj prijatelj Denis.) očitno malo preveč kočljivo …

Tudi Pia je bila šokirana, ko je pesem prvič slišala. "Potem pa mi je Damijan razložil, da gre za šalo. Oba sva osebi, ki se znata pošaliti na svoj račun,“ je za Žurnal24 povedala in dodala, da je s končnim izdelkom zadovoljna. "Damjana sem poznala že prej in ker sem vedela, da je zelo v redu in zabaven človek, sem bila prepričana, da bo zabavno tudi na snemanju. Zelo smo se imeli lepo, bilo je zelo sproščeno,“ je še pripomnila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.