Danes v prestolnici spet na ulico

Foto: scena 02.07.13. robbie williams, British singer Robbie Williams performs on stag scena 02.07.13. robbie williams, British singer Robbie Williams performs on stag
Desetnica. Samo še danes v Ljubljani, pozneje v Kamniku, Kranju in drugod.
Oglej si celoten članek

Mednarodni festival uličnega gledališča Ana Desetnica se je v sredo ustavil tudi v prestolnici, zapustil pa jo bo jutri, zato je danes zadnji čas, da si ogledate nekatere predstave. Največ se bo dogajalo pri Španskih borcih – ob 9. uri se bodo začele delavnice Veselo v mesto, ob 10. uri se bo odprla knjižnica pod krošnjami, ob 11. uri bo okrogla miza na temo Vloga uličnega gledališča v množičnih protestih, med 16. in 21. uro pa bo potekala kopica predstav. Druga lokacija v Ljubljani, kjer bo danes še gostovala Ana Desetnica, pa bo pri Zlatem zobu – tam se bo program začel ob 20. uri in trajal do 23. ure, ko se bo večer zaključil s koncertom skupine Gypsy Universal Magic Orchestra.

Danes bo festival potekal tudi v Kamniku, kjer bo tudi v petek, in v Kranju, kamor se bo vrnil 11. julija. V Novi Gorici se bo dogajalo še v torek, dan pozneje pa v Izoli. Več o Ani Desetnici si lahko preberete na njihovi uradni spletni strani Anamonro.org/ana-desetnica. Iz. K.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.