Magazin > Film & Glasba & TV
24 ogledov

Danes v prestolnici spet na ulico

ana desetnica Arhiv festivala
Desetnica. Samo še danes v Ljubljani, pozneje v Kamniku, Kranju in drugod.

Mednarodni festival uličnega gledališča Ana Desetnica se je v sredo ustavil tudi v prestolnici, zapustil pa jo bo jutri, zato je danes zadnji čas, da si ogledate nekatere predstave. Največ se bo dogajalo pri Španskih borcih – ob 9. uri se bodo začele delavnice Veselo v mesto, ob 10. uri se bo odprla knjižnica pod krošnjami, ob 11. uri bo okrogla miza na temo Vloga uličnega gledališča v množičnih protestih, med 16. in 21. uro pa bo potekala kopica predstav. Druga lokacija v Ljubljani, kjer bo danes še gostovala Ana Desetnica, pa bo pri Zlatem zobu – tam se bo program začel ob 20. uri in trajal do 23. ure, ko se bo večer zaključil s koncertom skupine Gypsy Universal Magic Orchestra.

Danes bo festival potekal tudi v Kamniku, kjer bo tudi v petek, in v Kranju, kamor se bo vrnil 11. julija. V Novi Gorici se bo dogajalo še v torek, dan pozneje pa v Izoli. Več o Ani Desetnici si lahko preberete na njihovi uradni spletni strani Anamonro.org/ana-desetnica. Iz. K.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.