Danica Lovenjak in njene kraljevske pojedine

Foto: Blog Danice Lovenjak Juha za začetek Foto: Instagram Danica pravi, da je bila hobotnica iz pečice božanska. Foto: Instagram Pompozna jajčna omleta za zajtrk. Foto: Instagram Še ena odlična pojedina. Foto: Instagram Včasih pride na vrsto tudi solatni krožnik. Foto: Instagram Fotogenična rižota. Foto: Instagram Močna kombinacija. Foto: Instagram Za poobedek še zavitek. Foto: Blog Danice Lovenjak V gostilni na ljubljanskem gradu je redna gostja. Foto: Blog Danice Lovenjak Hobotnica Foto: Blog Danice Lovenjak Včasih si privošči kapljico vrhunske penine... Foto: Blog Danice Lovenjak Tudi banane so okusne. Foto: Blog Danice Lovenjak Poslovni sestanek Foto: Blog Danice Lovenjak Izbor sladkih pregreh
Svetlolasa estradnica na družbenih omrežjih redno beleži svoje kulinarične izlete.
Oglej si celoten članek

Kdor nekdanjo vremenarko, ki se trenutno udejanja kot predstavnica za odnose z javnostmi in kolumnistka, redno spremlja na družbenih omrežjih oziroma bere njen blog, ve, da ima Danica dve strasti: modo in hrano.

S fotografijami dostikrat beleži svoje modne oprave, še pogosteje pa svojim sledilcem vzbuja skomine s posnetki fotogeničnih kulinaričnih mojstrovin, ki jih neredko spremljajo tudi vrhunske buteljke vin in penine. Najpogosteje obiskuje uveljavljene ljubljanske restavracije, pri tisti na ljubljanskem gradu pa nastopa celo v vlogi predstavnice za odnose z javnostmi.

"Seveda pojem vse, kar objavim!"

Samo v zadnjih nekaj tednih je na Instagramu, Facebooku in svojem blogu objavila najmanj deset fotografij vsaj po videzu slastnih obrokov. Na primer telečjo pečenko, različne tortice, vrhunsko oblikovane rižote, testenine, morske specialitete in celo pompozno jajčno polpeto, ki si jo je na poslovnem izletu privoščila za zajtrk.

Ker ob vsem tem očitno ohranja videz mične svetlolaske v koktajl oblekah, smo jo vprašali, kako ji uspe ob vseh pojedinah ohranjati isto konfekcijsko številko. "Vsi me sprašujejo, ali res pojem vso hrano, ki jo objavim na spletu. Seveda jo! Ko se pregrešim, pač malo bolj intenzivno obiskujem fitnes, kamor tudi sicer zahajam vsaj trikrat na teden," pojasnjuje Lovenjakova.

Trenutno samska

Dodaja, da zanjo brez hrane ni užitka in da rada je v dobri družbi. "Trenutno so najboljša družba moji prijatelji, saj trenutno nimam fanta, a seveda računam, da se bo to v prihodnosti tudi spremenilo (smeh)."

Gob ne, tartufe z veseljem

Rada preizkuša nove jedi, priznava pa, da ji nikoli niso preveč dišale gobe, posebej pa ne jurčki. "No, tartufe pa seveda obožujem," dodaja Danica, ki je na svojem blogu tudi zapisala, da ni samo ljubezen tista, ki gre skozi želodec, pač pa tudi posel, saj ob dobrem kosilu včasih sklene tudi kakšno novo poslovno sodelovanje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.