Magazin > VIP
27 ogledov

Danica Lovenjak in njene kraljevske pojedine

Tudi banane so okusne.
1/14
Blog Danice Lovenjak
Svetlolasa estradnica na družbenih omrežjih redno beleži svoje kulinarične izlete.

Kdor nekdanjo vremenarko, ki se trenutno udejanja kot predstavnica za odnose z javnostmi in kolumnistka, redno spremlja na družbenih omrežjih oziroma bere njen blog, ve, da ima Danica dve strasti: modo in hrano.

S fotografijami dostikrat beleži svoje modne oprave, še pogosteje pa svojim sledilcem vzbuja skomine s posnetki fotogeničnih kulinaričnih mojstrovin, ki jih neredko spremljajo tudi vrhunske buteljke vin in penine. Najpogosteje obiskuje uveljavljene ljubljanske restavracije, pri tisti na ljubljanskem gradu pa nastopa celo v vlogi predstavnice za odnose z javnostmi.

"Seveda pojem vse, kar objavim!"

Samo v zadnjih nekaj tednih je na Instagramu, Facebooku in svojem blogu objavila najmanj deset fotografij vsaj po videzu slastnih obrokov. Na primer telečjo pečenko, različne tortice, vrhunsko oblikovane rižote, testenine, morske specialitete in celo pompozno jajčno polpeto, ki si jo je na poslovnem izletu privoščila za zajtrk.

Ker ob vsem tem očitno ohranja videz mične svetlolaske v koktajl oblekah, smo jo vprašali, kako ji uspe ob vseh pojedinah ohranjati isto konfekcijsko številko. "Vsi me sprašujejo, ali res pojem vso hrano, ki jo objavim na spletu. Seveda jo! Ko se pregrešim, pač malo bolj intenzivno obiskujem fitnes, kamor tudi sicer zahajam vsaj trikrat na teden," pojasnjuje Lovenjakova.

Trenutno samska

Dodaja, da zanjo brez hrane ni užitka in da rada je v dobri družbi. "Trenutno so najboljša družba moji prijatelji, saj trenutno nimam fanta, a seveda računam, da se bo to v prihodnosti tudi spremenilo (smeh)."

Gob ne, tartufe z veseljem

Rada preizkuša nove jedi, priznava pa, da ji nikoli niso preveč dišale gobe, posebej pa ne jurčki. "No, tartufe pa seveda obožujem," dodaja Danica, ki je na svojem blogu tudi zapisala, da ni samo ljubezen tista, ki gre skozi želodec, pač pa tudi posel, saj ob dobrem kosilu včasih sklene tudi kakšno novo poslovno sodelovanje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.