Danica Lovenjak ob bok Anni Netrebko

Foto: Osebni arhiv Danica Lovenjak Foto: Osebni arhiv Danica Lovenjak Foto: Osebni arhiv Danica Lovenjak Foto: Anže Petkovšek teden mode Danica Lovenjak Maja Ferme Foto: Blog Danice Lovenjak Danica Lovenjak Foto: Blog Danice Lovenjak Danica Lovenjak Foto: Blog Danice Lovenjak Danica Lovenjak
Da Danica Lovenjak obožuje torbice ni nič novega, a plavolaska se lahko zdaj pohvali, da nosi prav takšno, kakršno ima tudi slavna operna diva Anna Netrebko.
Oglej si celoten članek

Modna navdušenka Danica Lovenjak nam je že pred dobrim letom pokazala svojo bogato zbirko torbic, ki pa se je v tem času že precej povečala. Plavolaska je med drugim postala ponosna lastnica unikatne torbice Star by Maja Ferme, ki jo nosijo tudi številne uspešne Slovenke in največja ruska operna diva Anna Netrebko.

Pod kolekcijo se je podpisala naša priljubljena modna oblikovalka Maja Ferme, ki je znana po brezčasnih poročnih in večernih oblačilih. Maja pravi, da "vsaka ženska potrebuje eno majhno, a posebno elegantno torbico, ročno izdelano iz usnja v kombinaciji s pleksisteklom, ki jo kljub kompaktnosti naredi bolj zračno, kot da bi lebdela v zraku." V nekatere je ujela tudi najfinejšo francosko čipko, v kateri se kažeta ženska senzibilnost in večna eleganca. Danica je nad svojo novo modno spremljevalko več kot navdušena, saj meni, je lepa torbica večna.

Sicer pa Danica ne prisega le na torbice Maje Ferme, obožuje tudi njen nakit in obleke, s katerimi je na družabnih dogodkih vedno v središču pozornosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 20:14 1. Maj 2013.

    Matevž Lenarčič je preletel severni tečaj in pristal v Kanadi, vi pa o nekih kurah.

  • 17:01 1. Maj 2013.

    bolna primerjava.....

  • 12:17 1. Maj 2013.

    miss piggy v srediscu pozornosti??? BWAHAHAHAHA<br /><br />kolko vam je te placala, da pisete o njej? <br /><br />:D :D …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.