Magazin > Lepota & telo
40 ogledov

Danica Lovenjak ob bok Anni Netrebko

Danica Lovenjak
1/7
Osebni arhiv
Da Danica Lovenjak obožuje torbice ni nič novega, a plavolaska se lahko zdaj pohvali, da nosi prav takšno, kakršno ima tudi slavna operna diva Anna Netrebko.

Modna navdušenka Danica Lovenjak nam je že pred dobrim letom pokazala svojo bogato zbirko torbic, ki pa se je v tem času že precej povečala. Plavolaska je med drugim postala ponosna lastnica unikatne torbice Star by Maja Ferme, ki jo nosijo tudi številne uspešne Slovenke in največja ruska operna diva Anna Netrebko.

Pod kolekcijo se je podpisala naša priljubljena modna oblikovalka Maja Ferme, ki je znana po brezčasnih poročnih in večernih oblačilih. Maja pravi, da "vsaka ženska potrebuje eno majhno, a posebno elegantno torbico, ročno izdelano iz usnja v kombinaciji s pleksisteklom, ki jo kljub kompaktnosti naredi bolj zračno, kot da bi lebdela v zraku." V nekatere je ujela tudi najfinejšo francosko čipko, v kateri se kažeta ženska senzibilnost in večna eleganca. Danica je nad svojo novo modno spremljevalko več kot navdušena, saj meni, je lepa torbica večna.

Sicer pa Danica ne prisega le na torbice Maje Ferme, obožuje tudi njen nakit in obleke, s katerimi je na družabnih dogodkih vedno v središču pozornosti.

Komentarjev 4
  • Lavdan 20:14 01.maj 2013.

    Matevž Lenarčič je preletel severni tečaj in pristal v Kanadi, vi pa o nekih kurah.

  • patron 17:01 01.maj 2013.

    bolna primerjava.....

  • bla_blabla 12:17 01.maj 2013.

    miss piggy v srediscu pozornosti??? BWAHAHAHAHAkolko vam je te placala, da pisete o njej? :D :D :D