Magazin > Lepota & telo
133 ogledov

Estradnice skrivnostne o vrednosti oblek

Rebeka Dremelj
1/14
Anže Petkovšek
Sinoči se je zaključil četrti teden mode, ki je privabil mnogo estradnic. Nekatere so za svoje oprave zapravile bolj malo, spet druge pa so svojo izbiro ocenile kot "neprecenljivo".

Že v torek smo pisali o tem, da so bile oprave znanih Slovenk, ki so jih nosile na tednu mode, vredne tudi nekaj tisočakov, sinoči pa so svojo ceno še bolj dvignile. Rebeka Dremelj in Danica Lovenjak sta jo celo ocenili kot neprecenljivo.

Rebeka se je odela v oblačila, ki jih je za Nupo skreiral Matevž Faganel, suknjič in torbica pa nosita podpis Jerneja Zhembrovskyy. Vrednost celotnega stila: "Ogromno, neprecenljivo!" Danica je sinoči nosila obleko Nine Šušnjara, pas Krznarstva Eber, čevlje Rudolfa Lopatca in nakit zlatarne Denisi. Vrednosti oprave ni znala oceniti. "Kar precej, težko je reči, saj je vse ročno delo, tudi nakit." Skromen ni bil niti Tomaž Mihelič - Marlenna: "Po mojem sem danes v evrih vreden milijon dolarjev (smeh)." Sicer pa Tomaž ne nosi dragih znamk, saj pri garderobi nerad komplicira: "Nase ne dajem dragih stvari, saj se mi zdi neumno hoditi v drage restavracije in drage trgovine z oblačili." Sinoči je nosil modne kose iz Zare in H&M ter čevlje iz Londona.

Hannah Mancini je bila v oblekah znamk Clover Canyon in Rag &Bone, obuta pa v zaželene čevlje oblikovalca Louisa Vuittona. Tudi ona je bila glede cene skrivnostna.

Špela Grošelj je sinoči nosila suknjič, torbico in čevlje iz Zare ter majico, krilo in obesek Nine Šušnjara. Cena: manj kot 200 evrov (brez kosov Nine Šušnjara).

Ursula Gawish, izbranka Damijana Jankovića, je bila v oblekici elfs, jakni versace, čevljih in torbici alexander mcqueen, ki je bila darilo Mije Janković. Nekatere kose je kupila na razprodajah, zato o cenah ni želela govoriti.

Zdenka Kahne je izbrala trenč, klobuk, svileno obleko in torbico znamke Marella ter čevlje baldanini. Cena: 600 evrov.

Na torkovi reviji ...

Sabina Remar je izbrala čevlje dsquared, obleko etro, torbico cartier in zapestnico dodo. Cene ni želela izdati, saj o denarju nerada govori.

Demetra Malalan se je oblekla v srajco in čevlje top shop ter kratke hlače zara. Cena: 180 evrov.

Ivana Šundov je nosila obleko paul & joe sister, torbo miu miu in čevlje kate spade.

Lana Mahnič Jekoš je nosila suknjič in hlače zara, pulover marella, torbico coccinelle, superge all star. Cena: 200 evrov plus torbica.

Alya, ki je ponavadi zvesta Nini Šušnjara, se je tokrat odločila za bolj sproščen videz in se od glave do peta oblekla v znamko Top Shop.

Mija Janković je nosila plašč kenzo, hlače patrizia pepe, bluzo, ki jo ima v omari že leta, čevlje dolce & gabbana in torbico sonia rykiel.

Barbra Drnač v suknjiču Mojce Makuc, hlačah sofie d'hoore, čevljih, ki jih je kupila na Dunaju, ter nogavicah in torbici iz Amerike, na sebi je imela še nakit Barbare Germ in ure target. Cena: okoli 300 evrov.

Komentarjev 2
  • izRODEk 15:43 11.april 2013.

    Dobr se je tale Marlena zrihtal...za pusta...stil oblačenja: idiot! : )

  • rokson 14:06 11.april 2013.

    sem pogledal koledar, pa vidim, da niso maškar, tale Danica lovenjak je kot Batman, špela grošelj pa je verjetno objektiv malo razširil njeno sliko ali pač. predlagam terpaijo s suho hruško