Magazin > Lepota & telo
134 ogledov

Slovenke za oprave tudi po par tisočakov

teden mode Danica Lovenjak Ajda Sitar Iris Mulej
1/9
Saša Despot
Naše estradnice smo sinoči povprašali o tem, koliko so vredne njihove modne oprave. Nekatere se za teden mode dobro pripravijo.

Modna novinarka in poznavalka Lorella Flego se obleče glede na to, kako je zaposlena na tednu mode. Sinoči je snemala tudi za svojo oddajo Bleščica, zato se je oblekla malo bolj elegantno. Njena celotna oprava je bila vredna približno 2.000 evrov. "Štela sem tudi spodnje perilo, ki se ga ne vidi (smeh), in nakit." Čevlji so max azria, krilo in srajca pa paolo frani.

Danica Lovenjak je nosila pulover kenzo, prstan versace, krilo in čevlje zara ter torbico michael kors. Cena: nad 1.000 evrov. Za FW si je privoščila ogrlico in torbico Maje Ferme ter kos iz zlatarne Denisi.

Blogerka in modna novinarka Tereza Poljanič je svojo opravo izbrala v zadnjem trenutku. Prisega na zapestnice znamke B.K.Germ, na sebi je imela obleko escada in pajkice primark, zaradi malo slabšega počutja pa je obula superge all star. Vrednosti ne zna oceniti, saj ima nekatere kose že nekaj let.

Modna mrha Manja Plešnar je nosila suknjič Simone Lampe, modrček agent provocateur, hlače benetton, čevlje blink, torbico natalie designe ter uhane Roka Marinška in Olge Košica. Vrednosti ne ve, saj so nekateri kosi izposojeni.

Manekenka Iryna Osypenko Nemec si za teden mode ni privoščila ničesar novega, saj večerne kose nakupuje sproti, ko jih vidi. Sicer pa najraje nosi kreacije oblikovalke Simone Lampe, ki jih skombinira z drugimi kosi iz svoje omare. Vrednosti svoje sinočnje oprave ni želela izdati, je pa povedala, da nosi ročno uro longines in zaročni prstan, ki sta precej dragocena.

Na podoben način se za teden mode obleče tudi Iris Mulej, katere omara kar poka po šivih zaradi kosov, ki jih sploh še ni oblekla. Sinoči je tako prvič nosila bel suknjič, čeprav ga je kupila že pred meseci. Svojo celotno opravo bi ocenila na od 250 do 300 evrov.

Blogerka Eva Ana Kazič je bila od glave do pet v znamki All Around Eve (cena še ni določena), ogrlica pa je bila znamke Pentlja by Goga (250 evrov).

Misica Ajda Sitar je nosila čevlje topshop, krilo narejeno po meri, majico zara, jakno penny black, ročno uro trivia in torbico la fille des flores. Cena: 400 evrov, brez ure in torbice, ki sta darilo.

Blogerka in novinarka Saša Bernetič je nosila torbico max mara, čevlje yves saint laurent, hlače H&M, suknjič in oblekico sport max. Cena: 1.700 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.