Danica odločena stopiti kilograme

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Danica Lovenjak, ki velja za veliko gurmanko, je z novim letom svojo največjo razvado postavila na stranski tir.
Oglej si celoten članek

"Ker sem gurmanka in rada dobro jem, je bilo v preteklem letu res malo preveč vsega. Poleg tega imam tudi takšno službo, če temu lahko rečem služba, tako da si je bilo potrebno postaviti neke omejitve. Predvsem bom manj in bolj zdravo jedla, kulinarične večerje pa si bom privoščila le še enkrat na teden. Trenutno sem v fazi, ko se odvajam od ogljikovih hidratov in to se mi zdi najtežje," pravi Danica Lovenjak, ki bo svoje seksi obline izoblikovala tudi s pomočjo športa: "Z januarjem sem se intenzivno začela ukvarjati z vadbo GRIT, ki jo vodi Robert Rus, naslednji teden pa začnem trenirati še z svojim osebnim trenerjem Milošem Stojanovičem."

Danica pa si je letos zadala še eno zaobljubo, in sicer dokončanje študija: "Glede na to, da trenutno pišem magistrsko nalogo, ki zahteva celega človeka, rabim tudi fizično kondicijo. Konec koncev gre psihična kondicija skupaj s fizično, šport zagotovo pomaga tudi pri mentalnem zdravju."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.