Magazin > VIP
24 ogledov

Danica odločena stopiti kilograme

Danica Lovenjak Anže Petkovšek
Danica Lovenjak, ki velja za veliko gurmanko, je z novim letom svojo največjo razvado postavila na stranski tir.

"Ker sem gurmanka in rada dobro jem, je bilo v preteklem letu res malo preveč vsega. Poleg tega imam tudi takšno službo, če temu lahko rečem služba, tako da si je bilo potrebno postaviti neke omejitve. Predvsem bom manj in bolj zdravo jedla, kulinarične večerje pa si bom privoščila le še enkrat na teden. Trenutno sem v fazi, ko se odvajam od ogljikovih hidratov in to se mi zdi najtežje," pravi Danica Lovenjak, ki bo svoje seksi obline izoblikovala tudi s pomočjo športa: "Z januarjem sem se intenzivno začela ukvarjati z vadbo GRIT, ki jo vodi Robert Rus, naslednji teden pa začnem trenirati še z svojim osebnim trenerjem Milošem Stojanovičem."

Danica pa si je letos zadala še eno zaobljubo, in sicer dokončanje študija: "Glede na to, da trenutno pišem magistrsko nalogo, ki zahteva celega človeka, rabim tudi fizično kondicijo. Konec koncev gre psihična kondicija skupaj s fizično, šport zagotovo pomaga tudi pri mentalnem zdravju."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.