Daniel Craig se je znesel nad oboževalcem

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Igralcu Danielu Craigu je nedavno prekipelo, ko je zalotil oboževalca, ki ga je fotografiral, medtem ko je nakupoval živila z ženo Rachel Weisz.
Oglej si celoten članek

Daniel in Rachel sta znana po tem, da skrbno skrivata svoje zasebno življenje, zato ni nič čudnega, da je igralec pobesnel, ko ju je med nakupovanjem oboževalec fotografiral z mobilnikom. Bond naj bi se znesel nad njim in zakričal: "Je opazovanje mene in moje žene med nakupovanjem res tako zanimivo?!?" Ob tem je presenečenemu oboževalcu telefon zbil iz roke, Rachel pa ga je skušala pomiriti. "Daniel je bil res jezen, videti je bilo, da mu bo povsem uničil telefon," je povedal očividec. "Na srečo je bila Rachel veliko bolj mirna in je hitro pristopila, ter tipu vljudno povedala, naj spoštuje njuno zasebnost."

Kot poroča časnik Daily Star, je 43-letna igralka tudi dosegla, da se je moški opravičil Danielu, prepričala pa ga je celo, da je fotografijo izbrisal iz svojega mobilnika.

Z Bondom se očitno ni za hecati, še dobro, da ima ob sebi svoje dekle ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.