Magazin > VIP
30 ogledov

Daniel Craig se je znesel nad oboževalcem

Daniel Craig FameFlynet
Igralcu Danielu Craigu je nedavno prekipelo, ko je zalotil oboževalca, ki ga je fotografiral, medtem ko je nakupoval živila z ženo Rachel Weisz.

Daniel in Rachel sta znana po tem, da skrbno skrivata svoje zasebno življenje, zato ni nič čudnega, da je igralec pobesnel, ko ju je med nakupovanjem oboževalec fotografiral z mobilnikom. Bond naj bi se znesel nad njim in zakričal: "Je opazovanje mene in moje žene med nakupovanjem res tako zanimivo?!?" Ob tem je presenečenemu oboževalcu telefon zbil iz roke, Rachel pa ga je skušala pomiriti. "Daniel je bil res jezen, videti je bilo, da mu bo povsem uničil telefon," je povedal očividec. "Na srečo je bila Rachel veliko bolj mirna in je hitro pristopila, ter tipu vljudno povedala, naj spoštuje njuno zasebnost."

Kot poroča časnik Daily Star, je 43-letna igralka tudi dosegla, da se je moški opravičil Danielu, prepričala pa ga je celo, da je fotografijo izbrisal iz svojega mobilnika.

Z Bondom se očitno ni za hecati, še dobro, da ima ob sebi svoje dekle ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.