Darja Gajšek svojemu partnerju namenile sladke besede

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
To o svojem partnerju pravi voditeljica Slovenskega pozdrava.
Oglej si celoten članek

Svetlolasa voditeljica oddaje Slovenski pozdrav, Darja Gajšek, je avgusta lani povila deklico, ki sta ji s partnerjem, kondicijskim trenerjem in psihoterapevtom Alenom Jankovićem, nadela ime Ema.

Darja pa ni dolgo uživala v porodniškem dopustu, saj se je že konec oktobra vrnila na delo. To bi bilo zagotovo nemogoče, če ob sebi ne bi imela tako razumevajočega partnerja. Simpatična voditeljica mu je verjetno tudi zato na Facebooku namenila nekaj lepih besed, četudi o svoji zvezi in zasebnem življenju ne govori rada. "Moje življenje, moja podpora, moj sopotnik, moja ljubezen! Hvala! Zaradi tebe je nastalo to, kar lahko sedaj dam ljudem!“ je zapisala.

"Takšne čudovite besede lahko izreče le ženska, ki ljubi in je ljubljena!“ je njen zapis pokomentirala Facebook prijateljica, s katero se popolnoma strinjamo. 

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 12:43 28. Marec 2018.

    Ja, to je pa res "prava ljubezen", ni kaj. Včasih se je reklo: če si nekaj ne upaš povedati v …

  • 09:17 28. Marec 2018.

    Zakaj mu je pa pisala preko fejsa,saj bi mu lahko povedala v obraz.WTF?????

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.