David Beckham piše zgodovino

Foto: EPA
Foto: EPA
Nogometaš David Beckham bo kot prvi moški v zgodovini revije Elle krasil naslovnico te priznane modne revije.
Oglej si celoten članek

Ena najbolj priljubljenih modnih revij na svetu bo svoje britanske bralce presenetila s povsem drugačno naslovnico, kot so je vajeni. Namesto manekenke jo namreč krasi David Beckham, ki je postal prvi moški, ki je sam zasedel Ellino naslovnico. Nogometaša je v fotografski objektiv ujel priznani fotograf Doug Inglish, ki je med drugim že fotografiral zvezde, kot so Jessica Biel, Hugh Laurie, Ryan Gosling in Minnie Driver.

Seksi David na 11 straneh

Lepote Davida Beckhama boste lahko občudovali na enajstih straneh, na katerih je razkril tudi nekaj podrobnosti iz svojega zasebnega življenja. Spregovoril je o svoji hčerkici in ženi Victorii, ki postaja vse bolj uveljavljena modna oblikovalka. "Mislim, da je zelo pomembno, da počne, kar si želi. Bil sem počaščen, da sem jo lahko spremljal na njeni modni reviji v New Yorku lani jeseni. Takrat je bila pod velikim pritiskom, saj je bila to prva kolekcija po rojstvu hčerke. Ljudje so mislili, da ravno zaradi tega modna revija ne bo dobra, a je bila neverjetna."

Julijska številka britanske izdaje revije Elle, v kateri boste lahko občudovale Beckhama, izide 30. maja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.