Magazin > Lepota & telo
38 ogledov

David Beckham piše zgodovino

David Beckham EPA
Nogometaš David Beckham bo kot prvi moški v zgodovini revije Elle krasil naslovnico te priznane modne revije.

Ena najbolj priljubljenih modnih revij na svetu bo svoje britanske bralce presenetila s povsem drugačno naslovnico, kot so je vajeni. Namesto manekenke jo namreč krasi David Beckham, ki je postal prvi moški, ki je sam zasedel Ellino naslovnico. Nogometaša je v fotografski objektiv ujel priznani fotograf Doug Inglish, ki je med drugim že fotografiral zvezde, kot so Jessica Biel, Hugh Laurie, Ryan Gosling in Minnie Driver.

Seksi David na 11 straneh

Lepote Davida Beckhama boste lahko občudovali na enajstih straneh, na katerih je razkril tudi nekaj podrobnosti iz svojega zasebnega življenja. Spregovoril je o svoji hčerkici in ženi Victorii, ki postaja vse bolj uveljavljena modna oblikovalka. "Mislim, da je zelo pomembno, da počne, kar si želi. Bil sem počaščen, da sem jo lahko spremljal na njeni modni reviji v New Yorku lani jeseni. Takrat je bila pod velikim pritiskom, saj je bila to prva kolekcija po rojstvu hčerke. Ljudje so mislili, da ravno zaradi tega modna revija ne bo dobra, a je bila neverjetna."

Julijska številka britanske izdaje revije Elle, v kateri boste lahko občudovale Beckhama, izide 30. maja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.