Davida iz Ljubezni po domače ne boste več prepoznali!

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Kakšna sprememba!
Oglej si celoten članek

David Vidmar je poskrbel za največji šok letošnje sezone šova Ljubezen po domače. Postavni policist je bila namreč eden od kandidatov, a si je po prvem snemanju premislil.

V prvi oddaji je svojo odločitev sporočil voditeljici Tanji Postružnik Koren. Bilo mu je zelo neprijetno. "Po predstavitvi se mi je življenje malo zakompliciralo. Dobivam pritiske iz vseh strani. Ta del prepoznavnosti mi ni najbolj všeč,“ je dejal, Tanja pa je ves čas poudarjala, da se je zaljubil. Tega David sicer ni omenjal …

Za naš portal je pozneje razložil: "To vse skupaj ni bilo res. Moral sem si nekaj izmisliti, da sem lahko šel ven, tudi to o pritiskih. Sploh se ne spomnim, kako je prišlo do sodelovanja, saj se je to dogajalo že lep čas nazaj. Sploh si nisem želel biti v šov. Prijavili so me prijatelji.“

Kakor koli že, mladenič se je v zadnjih mesecih močno spremenil. Očitno je bil, ko je bilo to mogoče, redni gost v fitnes centru.

xxx
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.