Magazin > VIP
4743 ogledov

Davida iz Ljubezni po domače ne boste več prepoznali!

ljubezen po domače, David Vidmar POP TV
Kakšna sprememba!

David Vidmar je poskrbel za največji šok letošnje sezone šova Ljubezen po domače. Postavni policist je bila namreč eden od kandidatov, a si je po prvem snemanju premislil.

V prvi oddaji je svojo odločitev sporočil voditeljici Tanji Postružnik Koren. Bilo mu je zelo neprijetno. "Po predstavitvi se mi je življenje malo zakompliciralo. Dobivam pritiske iz vseh strani. Ta del prepoznavnosti mi ni najbolj všeč,“ je dejal, Tanja pa je ves čas poudarjala, da se je zaljubil. Tega David sicer ni omenjal …

Za naš portal je pozneje razložil: "To vse skupaj ni bilo res. Moral sem si nekaj izmisliti, da sem lahko šel ven, tudi to o pritiskih. Sploh se ne spomnim, kako je prišlo do sodelovanja, saj se je to dogajalo že lep čas nazaj. Sploh si nisem želel biti v šov. Prijavili so me prijatelji.“

Kakor koli že, mladenič se je v zadnjih mesecih močno spremenil. Očitno je bil, ko je bilo to mogoče, redni gost v fitnes centru.

Life can only be understood backwards; but it must be lived forwards.

Objavil/a David Vidmar dne Sobota, 14. november 2020
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.