Debra Winger se vrača

Foto: Žurnal24 Ji bo tokrat uspelo?
Ena najbolj talentiranih hollywoodskih igralk, ki je bila trikrat nominirana za oskarja, se na filmska platna vrača v 53. letu starosti z vlogo, ki bi ji lahko prinesla zlati kipec.
Oglej si celoten članek

Malce pozabljena igralka Debra Winger bi po mišljenju mnogih zlahka postala kandidatka za nagrado oskar. Na letošnjem 65. beneškem filmskem festivalu je bila opažena njena vloga v drami Rachel se poroča (Rachel Getting Married), ki govori o razdrti družini. Poleg Debre je v filmu igrala tudi Anne Hathaway.

Igralka, ki je svojo najbolj znano vlogo odigrala v filmu Častnik in gentleman (1982) z Richardom Gerom, ne posveča veliko pozornosti pozitivnim komentarjem in pohvalam, ki jih je dobila v Benetkah. Debra se zadnja leta očitno ni zanimala za film, njena odsostnost pa je navdahnila dokumentarec Rosanne Arquette z naslovom Searching for Debra Winger, ki govori o tem, kako je v Hollywoodu nemogoče biti igralka in žena hkrati. Debra je dober primer igralke, ki se je odločila za zasebno življenje in za družino žrtvovala kariero.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.