Magazin > Film & Glasba & TV
40 ogledov

Debra Winger se vrača

Ji bo tokrat uspelo? Žurnal24 main
Ena najbolj talentiranih hollywoodskih igralk, ki je bila trikrat nominirana za oskarja, se na filmska platna vrača v 53. letu starosti z vlogo, ki bi ji lahko prinesla zlati kipec.

Malce pozabljena igralka Debra Winger bi po mišljenju mnogih zlahka postala kandidatka za nagrado oskar. Na letošnjem 65. beneškem filmskem festivalu je bila opažena njena vloga v drami Rachel se poroča (Rachel Getting Married), ki govori o razdrti družini. Poleg Debre je v filmu igrala tudi Anne Hathaway.

Igralka, ki je svojo najbolj znano vlogo odigrala v filmu Častnik in gentleman (1982) z Richardom Gerom, ne posveča veliko pozornosti pozitivnim komentarjem in pohvalam, ki jih je dobila v Benetkah. Debra se zadnja leta očitno ni zanimala za film, njena odsostnost pa je navdahnila dokumentarec Rosanne Arquette z naslovom Searching for Debra Winger, ki govori o tem, kako je v Hollywoodu nemogoče biti igralka in žena hkrati. Debra je dober primer igralke, ki se je odločila za zasebno življenje in za družino žrtvovala kariero.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.