Dekleta že vzdihujejo, ko vidite še dom tega Slovenca, pa boste "padle dol"!

Foto: Planet TV Franko Bajc Foto: Planet TV Franko Bajc Foto: Planet TV Franko Bajc Foto: Planet TV Franko Bajc Foto: Planet TV Franko Bajc Foto: Planet TV Franko Bajc Foto: Planet TV Franko Bajc Foto: Planet TV Franko Bajc Foto: Planet TV Franko Bajc
Pa še samski je ...
Oglej si celoten članek

Sinoči je v kulinarični oddaji Riba, raca, rak na Planet TV svoje zvezdniške goste, Damjana Murka, Katayo, Andrejo Košir in Miho Hercoga gostil resničnostni zvezdnik, športnik in glasbenik Franko Bajc. Franko velja za enega najbolj zaželenih Slovencev, mladenke za njim dobesedno vzdihujejo, a ko boste videle te posnetke, boste padle dol. Pokukajte v galerijo!

Foto: Planet TV Franko Bajc

Franko je pravi kulinarični bog, ki živi v pravljičnem okolju Vipavske doline. Doma imajo celo ranč, vinsko klet, telovadnico, glasbeno sobo in jedilnico, ki gosti sedemčlansko družino, v Frankovi družini je namreč pet otrok. V domači Ajdovščini pa je sinoči dokazal, da je talent tudi za štedilnikom. Goste je sprejel v vinski kleti, jim postregel pršut in priredil zasebni koncert, nato pa so se preselili v sanjsko jedilnico. Za predjed je postregel mineštro, za glavno jed očetovo mesno specialiteto, osnova sladice pa je bil domač kruh, ki ga je spekel sam. Vse to pa je pripravil iz lokalnih sestavin. 

Gostje so mu za ta kulinarični spektakel podelili vseh 20 točk, Franko pa je med kuhanjem gledalcem razkril, da je še vedno samski. "Trenutno ne kuham za nobeno, upam pa, da bom kdaj. Moja specialiteta so palačinke," je povedal. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 20:02 16. Junij 2023.

    Če krastače računajo na njegov dom, potem so žal že zabluzile, in takšne "sponzoruše", kot jih na jugu imenujejo, So …

  • 14:31 16. Junij 2023.

    Išče podobno dušo. Torej išče fanta!😂

  • 11:40 16. Junij 2023.

    Če imaš sposobne starše,imaš vse

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.