Magazin > VIP
22866 ogledov

Dekleta že vzdihujejo, ko vidite še dom tega Slovenca, pa boste "padle dol"!

Franko Bajc
1/9
Planet TV
Pa še samski je ...

Sinoči je v kulinarični oddaji Riba, raca, rak na Planet TV svoje zvezdniške goste, Damjana Murka, Katayo, Andrejo Košir in Miho Hercoga gostil resničnostni zvezdnik, športnik in glasbenik Franko Bajc. Franko velja za enega najbolj zaželenih Slovencev, mladenke za njim dobesedno vzdihujejo, a ko boste videle te posnetke, boste padle dol. Pokukajte v galerijo!

Franko Bajc | Avtor: Planet TV Planet TV

Franko je pravi kulinarični bog, ki živi v pravljičnem okolju Vipavske doline. Doma imajo celo ranč, vinsko klet, telovadnico, glasbeno sobo in jedilnico, ki gosti sedemčlansko družino, v Frankovi družini je namreč pet otrok. V domači Ajdovščini pa je sinoči dokazal, da je talent tudi za štedilnikom. Goste je sprejel v vinski kleti, jim postregel pršut in priredil zasebni koncert, nato pa so se preselili v sanjsko jedilnico. Za predjed je postregel mineštro, za glavno jed očetovo mesno specialiteto, osnova sladice pa je bil domač kruh, ki ga je spekel sam. Vse to pa je pripravil iz lokalnih sestavin. 

Gostje so mu za ta kulinarični spektakel podelili vseh 20 točk, Franko pa je med kuhanjem gledalcem razkril, da je še vedno samski. "Trenutno ne kuham za nobeno, upam pa, da bom kdaj. Moja specialiteta so palačinke," je povedal. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Boschtjan Zupanchich 20:02 16.junij 2023.

    Če krastače računajo na njegov dom, potem so žal že zabluzile, in takšne "sponzoruše", kot jih na jugu imenujejo, So žal že v samem Štartu Zgrešile Pravo Pot, kajti njihova zveza Bo Propadla - slej ko prej !!! ! !!!

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 14:31 16.junij 2023.

    Išče podobno dušo. Torej išče fanta!😂

  • Avatar Garancija
    Garancija 11:40 16.junij 2023.

    Če imaš sposobne starše,imaš vse

Sorodne novice