Magazin > VIP
121049 ogledov

Polom od poloma: To je naša pevka postregla zvezdniškim gostom

Kataya Instagram
Take glavne jedi v šovu še niso postregli ...

Ta teden v kulinaričnem šovu Riba, raca, rak na Planet TV kuhajo pevka Kataya, glasbenika Damjan Murko in Miha Hercog in resničnostna zvezdnika Franko Bajc in Andreja Košir iz Exatlona. Prav vsi so glasbeniki, tudi Franko je med drugim ustvaril že tri albume, le Andreja poje le ljubiteljsko. 

Prva gostiteljica tega tedna je bila Kataya, ki je že takoj priznala, da je kuhanje njena šibka točka. Ima namreč 1000 drugih talentov, je pevka, sinhronizira risanke, napisala je knjigo in je pridna študentka, ki dokončuje že drugo diplomo. V kuhinji pa je druga zgodba, zato se je izziva lotila precej preprosto. S predjedjo, bogatim narezkom, je sicer navdušilo, zataknilo pa se je pri glavni jedi. Gostom je postregla zrezke v omaki in pire krompir, le da je bil pire krompir prava katastrofa. Voden, poln kepic ... Damjan Murko je to obrnil na pozitivno in rekel: "Še dobro, da se je krompir ponesrečil, da se imamo o čem pogovarjati, če ne, bi se mogli o meni." Ob koncu večerje pa se je pošalil, če bi si popravili okus z burekom. 

Damjan Murko je sicer cel večer zabaval s svojimi domislicami, izjavil je celo: "Kataya je izredno lepa ženska, a ne lepša od Franka Bajca." Razkril pa je tudi, da mu je enega njegovih najbolj znanih komadov Srečen, ker sem moški, ustvaril prav Miha Hercog.

Kataye pa so se zvezdniški kolegi le usmilili, ocena večerje je bila namreč 15 točk od dvajsetih.  

dezurni@styria-media.si

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Planet TV (@planettv)

Komentarjev 3
  • satir 07:43 14.junij 2023.

    AAAAA.... ZATO JE TAKO V PARLAMENTU !!

  • Avatar Garancija
    Garancija 07:33 14.junij 2023.

    Rad gledam to oddajo,se takoj vidi spretnost,in inteligenca naših “super zvezdnikov“

  • Boschtjan Zupanchich 22:28 13.junij 2023.

    Če bi bilo še vse maksimalno vrhunsko pripravljeno, je krompir žal še vedno Škodljiv , sploh pa je Škodljiva skoraj Vsaka mrhovina, razen rib, ker ne samo da povzroča raka, in ga pospešuje , temveč še marsikaka vnetja , okvare, ...prikaži več obolenja, in podobne težave z zdravjem povzroča !!! ! !!!

Sorodne novice