Magazin > VIP
7857 ogledov

Znana Slovenka kar štiri leta brez spolnosti, čeprav ji je večkrat kdo "zadišal"

ljubezen, osvajanje, seks, par Profimedia
Bi zdržali?

V sinočnjem kulinaričnem šovu Riba, raca, rak na Planet TV je zvezdniškim gostom kuhala sinologinja, partnerska in spolna terapevtka Špela Gornik, ki je ženska številnih talentov in znanj. Gledalcem se je v srca vsidrala z gesto, ker je, kljub temu da sama ne je mesa, za dva gosta pripravila mesno jed. Špela je sicer vrsto let živela na Kitajskem in obvlada jezik, velik del svojega življenja pa je posvetila psihologiji in duhovnosti.

Riba, raca, rak | Avtor: Planet TV Planet TV

To, o čemer uči, pa tudi sama živi. V oddaji je razkrila, da je sama preizkusila tako spolni kot post s hrano. brez hrane je najdlje zdržala tri mesece, brez seksa pa štiri leta. Povedala je, da je težje s seksom, saj se občutka lakote po nekaj dnevih navadiš, s seksom pa je težje, saj se pogosto zgodi, da pride mimo nekdo, ki ti "zadiši". 

"Večkrat me je zamatralo, hvaležna sem hvaležna za to izkušnjo, da spoznam ljudi v srčiko, preden se zapletam. Postaneš bolj bolj izbirčen," je razkrila. Da je Špela zelo avanturistična, priča tudi zgodba iz njene mladosti, povedal je, da je šla nekoč na koncert skupine Oasis v Italijo in tam ostala en mesec. Ker takrat mobilnih telefonov še ni bilo, je njene starše verjetno zelo skrbelo. 

Špela pa svojih slavnih gostov, Tanje Ribič, Alye, Tinkare Kovač in Neša ni presenetila le z obrokom, ampak tudi darilcem, na katerem jim je sporočilo zapisala s pismenkami. S kitajskimi jedmi in sladico, ki so jo gosti sami okrasili s pismenkami, je Špela osvojila 20 točk od dvajsetih.

Riba, raca, rak | Avtor: Planet TV Planet TV

Komentarjev 4
  • Grof 13:18 09.junij 2023.

    Ta škorčevka še ne ve kaj je dober vrabec v gatah, …

  • sam1 13:00 09.junij 2023.

    Punci se po izrazu in obnašanju vidi,da je zelo potrebna-psihiatrične pomoči......

  • Pierre 12:35 09.junij 2023.

    Pri nas duševni bolniki zdravijo duševne bolnike....

Sorodne novice