Magazin > VIP
44008 ogledov

Naš zvezdniški parček: Pevec trdi, da ga je na tako grd način dala na čevelj

nika krmec, david amaro Planet TV
Ona je bila njegova prva punca!

Kot je že nekaj časa znano, sta bila pevka in vplivnica Nika Krmec, ki je bila nekoč članica skupine Foxy Teens, in pevec David Amaro nekoč par. To je bila za oba prva ljubezen ...

Nika je v oddaji Riba, raca, rak povedala, da sta se spoznala na prvem nastopu Foxy Teens v Rušah, kjer je nastopal tudi David. Nad njegovim petjem je bila lepotica takoj očarana. "Čisto sem se 'zatrapala' vanj. Pri 13 letih. In potem sva bila skupaj. Kmalu za tem sem ga očarala," je dejala.

Na prvi zmenek sta odšla v kino. "Tam me je prvič videl z normalno pričesko. Za nastope smo nosile čopke in druge smešne pričeske. Nato me je pa videl z ravnimi spuščenimi lasmi in rekel: 'Popolnoma drugačna si. Zelo ti pristoji.' In potem se je še on zaljubil."

Na podobno vprašanje je moral v avtu odgovarjati David. "V kinu sem se prisesal na njena usta. Nika je bila moj prvi poljub. Dve leti sva bila skupaj, nato me je zapustila." Salome je njegove besede hudomušno pokomentirala: "Seveda, če pa nisi nič naredil." Kot je znano, je Davida danes v zvezi z Aljažem

"Menda sem ga dala na čevelj po telefona. To mi je zadnjič povedal. Jaz trdim, da ni bilo tako. Se strinjava, da se ne strinjava," pa je še povedala Nika. 

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 24
  • Avatar Jud_Süß
    Jud_Süß 08:44 02.junij 2023.

    Zvezdani???? Budale. Kje najdete ta folk? V imeniku? Sami židi.

  • DEJ11 08:30 02.junij 2023.

    Je zamenjal kosmato rit za ...