Magazin > VIP
8433 ogledov

Pretresljiva izpoved naše pevke, "kocine" so nam šle pokonci!

Alya Instagram
Očitno, da je bila ob njej.

Naša priljubljena pevka Alya je ta teden del zvezdniške ekipe kulinaričnega šova Riba, raca, rak na Planet TV. S to oddajo smo vsekakor spoznali še njeno drugo plat, ko ni energična zabavljačica na domačih in tujih odrih, pač pa nežna duša, ki je v stiku s sabo in naravo. 

Takšen je tudi njen jedilnik, saj so jo pred leti pestile zdravstvene težave, zaradi katerih se je odločila za bolj zdrav življenjski slog, ki vključuje zdravo prehrano, meditacijo in veliko časa preživetega v naravi. 

Alya je tudi zelo povezana s svojo družino, v oddaji je razkrila zgodbo, ob kateri vas bo oblila kurja polt. "Moja babica je umrla tik preden sem šla na Melodije morja in sonca. Takrat sem nosila njeno zapestnico, ki mi jo je dala pri krstu. Preden sem šla na oder, sem prijela to zapestnico in šlo mi je na jok, ker je bilo vse še tako sveže. Tisti dan sem zmagala, res je bilo ... jokala sem kot dež," je Alya razkrila, medtem ko je v šovu kuhala s kuhalnico, ki jo je podedovala po babici, ki je sicer imela gostilno. V pevkini družini je dobra hrana tako rekoč standard, zelo veliko je morske hrane, saj je že otroštva preživljala v Dalmaciji, ki je danes njen drugi dom, svoje goste pa je tokrat razvajala z domačim sladoledom po receptu svojega očeta. A žal ni šlo vse gladko, saj se je ravno med oddajo pokvaril aparat za sladoled, ki ga sicer uporablja že 30 let. 

Alya je nedavno sicer praznovala 40 let, kako so jo presenetili prijatelji, preverite TUKAJ.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice