Magazin > VIP
2675 ogledov

Je to Alyin fetiš?

Alya instagram
Alyina omara je polna kopalk.

Pevka Alya je pred časom razkrila, da ima kar precejšnje število kopalk, a pravi, da kopalke vseeno niso njen fetiš. "Veliko kopalk dobim, nekaj jih tudi kupim tako mimogrede in potem se kar naberejo. A vseeno ne bi rekla, da so kopalke moj fetiš. Glede na to, da živim tudi na morju, je ta kos garderobe pri meni toliko bolj pogost."

Alya je trenutno kar zasedena, pred časom je posnela tudi videospot za čutno pesem Jedan život duže. "Čez vikende velikokrat nastopam v Sloveniji, zato sem kar dosti na poti. Na festivalu CMC v Vodicah sem nastopila s pesmijo Jedan život duže in zanj smo junija posneli tudi videospot. Ker je snemanje potekalo pri meni, so bila čustva še toliko bolj prisotna. V spotu so nastopili tudi domačini in so za to, da se Dugi otok malo promovira, kar veseli in hvaležni."

 Tokrat je Alya na tem festivalu nastopila že drugič in je bila nad udeležbo še bolj navdušena kot prvič. "Bilo mi je všeč in res sem se lepo počutila. Zdaj se tudi že bolje poznamo, vse poteka sproščeno, brez nekih pritiskov in prisotnosti tekmovalnosti."


 

 

Komentarjev 3
  • Boschtjan Zupanchich 23:13 07.avgust 2022.

    .... " Kol'k je pa To Grdo ... " je rekel nek moj prijatelj, potem ko je bil z to počičkano krastačo .... ko jo je opisoval . In sem mu Takoj verjel !!! :-)

  • Ender3 18:45 07.avgust 2022.

    Sploh ne😌, ona je, plačan fetiš avtorja. Bedno !