Magazin > VIP
61766 ogledov

Pevka Alya je dahnila usodni "da"

Alya Facebook
Vse skupaj se je odvilo hitro in popolnoma nepričakovano.

Pevka Alya je bila pred kratkim soočena s snubitvijo, ki je nikakor ni pričakovala na tovrstni način in na kraju, kjer se je vse skupaj odvilo. Dogodek, ki ga ne bo pozabila, se je zgodil na nedavnem pevkinem koncertu blizu Nove Gorice.

"Med nastopom za Pusta je pod odrom stal in prepeval neki simpatični dalmatinski mornar. V nekem trenutku je potegnil prstan ter segel proti odru ... Kaj pa mi je preostalo drugega, kot da se sklonim k njemu ter mu rečem 'da'. Lahko rečem, da me je omrežil Dalmatinec," nam še v smehu pove Alya.

Alya sicer ni ravno vzhičena glede poroke, a priznava, da se je zdi poroka nekaj lepega. "Vendar na vse skupaj gledam malce drugače, saj sem bila že na številnih porokah, tudi v vlogi gostje presenečenja in ko daš to večkrat skozi, se pogled na vse skupaj malce spremeni."

Svojo romantičnost pa bo prav kmalu pokazala tudi na koncertu v Braslovčah, kjer bo 8. marca nastopila skupaj z Erosi. A je pred tem koncertom kar malce na trnih, saj jo na Braslovče veže prav poseben spomin. "Na ta kraj me vežejo prav posebni spomini, saj je bil moj pokojni dedek iz Braslovč. Zato bo zame ta koncert še toliko bolj čustven. Dedek me žal nikoli ni videl na odru," nam na koncu še otožno zaupa.

Komentarjev 4
  • Pišmevuh 15:23 23.februar 2023.

    In srečno sta živela do konec meseca.

  • Svobodnež 12:18 23.februar 2023.

    Se vam ne zdi, da z lažnivimi naslovi žalite bralce oziroma se norčujete iz njih??? Imate to zapisano v novinarskem kodeksu?

  • Pierre 08:44 23.februar 2023.

    Ne maram za Kranjca je hladne krvi mam raj Dalmatinca ke furt mu stoji (Prešeren)