Magazin > VIP
8287 ogledov

Pri našem igralcu ujeli kar širi znane Slovenke!

Riba, raca, rak
1/3
Planet TV
Blažen med ženami ...

Ta teden se za štedilniki vrti peterica novih prepoznavnih Slovencev in Slovenk. Svoje kuhinje in kuharske veščine bodo v kulinaričnem šovu Riba, raca, rak pokazali priljubljena igralka Tanja Ribič, pevka Tinkara Kovač, igralec Nenad Tokalič – Nešo, ki se ga spomnimo tudi iz humoristične serije Dragi sosedje, spolna in partnerska terapevtka Špela Gornik ter pevka Alya. Nov teden bo morda še najbolj zaznamovala zdrava prehrana.

Pevka Alya bo tako svoj meni zasnovala okoli kvalitetnih in zdravih sestavin ter nas popeljala na morje, a žal ne bo šlo brez težav. Zdravi prehrani se zelo posveča tudi spolna in partnerska terapevtka Špela Gornik, ki nam bo hrano predstavila na drugačen način, saj je kar nekaj let živela na Kitajskem in se tudi pri kuhi drži kitajskih načel. Tinkara Kovač nas bo medtem povabila na Kras, njen jedilnik pa bo predvsem morski. Pokazala bo tudi svojo neverjetno sposobnost, saj lahko le z vonjem ugotovi, ali je hrana dovolj slana ali ne. Da se odlično znajde v kuhinji, bo dokazala tudi Tanja Ribič, ki bo nekaj sestavin za svoje jedi našla kar na travniku. Tudi njej zdravo prehranjevanje pomeni veliko in druščino bodo pričakale sestavine, ki jih doslej zagotovo še niso poskusili.

Gostje bodo imele ta teden tudi kar nekaj omejitev pri prehrani, kar bo delalo veliko preglavic Nešu Tokaliću, saj mu bo to povsem zamajalo zamišljeni jedilnik. Nešo je bil tudi prvi gostitelj v novem tednu in hkrati edini moški v tokratni skupini, prvo srečanje z gostjami, za katere poprej ni vedel, kdo so, pa več kot zabavno. V oddaji morajo znani obrazi večerjo s tremi hodi pripraviti v treh urah, radijec Klemen Bunderla pa jim naloži še poseben izziv, ki včasih povzroča več, drugič manj preglavic, vsekakor pa veliko smeha. Kulinarične podvige komentira strokovnjakinja Darja Končarevič, ki pogosto izda tudi kakšen kuharski nasvet.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice