Magazin > VIP
20813 ogledov

Se vam zdi poteza Mirana Rudana simpatična ali preveč samovšečna?

Riba, raca, rak
1/3
Planet TV
Ta teden v kuharskem resničnostnem šovu Riba, raca, rak na Planet TV za štedilnikom tekmujejo pevec Miran Rudan, igralka Urška Vučak Markež ter pevci Tinkara Fortuna, Tomaž Mihelič in Tim Kores Kori.

Kulinarične večere je tokrat otvoril Miran Rudan, ki je osupnil s svojimi jedmi in okusi, malo manj pa z videzom. Že izbira pogrinjka je bila nekaj drugačnega. Miran je jedi na meniju poimenoval po svojih skladbah, pogrinjek, na katerem so stali krožniki in pribor, je okrasil s svojo sliko, deska, na kateri je stregel, pa je imela vgravirano njegovo ime in ime njegove partnerke. Samozavestno je tudi naznanil, da bo ta teden zmagovalec. Se vam zdi to simpatično ali samovšečno?

Miran je imel sicer navodilo, da mora gostom postreči vsaj dve oranžni jedi, tako je postregel bučno juho in malce drugačno grmado s pomarančo v obliki kolačkov. Za predjed je naredil avokadov namaz, za glavno jed pa roastbeef in pire iz sladkega krompirja, ki ga je začinil s čebulno omako s slanino. Sotekmovalci so mu za večerjo podelili 18 točk od 20. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 16
  • jan631 19:00 23.maj 2023.

    Napihnjenec napihnjeni. Pri meni je oplel takrat ko je na drugi svet poslal osebo nič krivo in dolžno. Napihnjenec pa, namesto, da bi priznal krivdo, hoče vse prikrit na koncu pa se izgovarja na izgubo spomina.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 15:24 23.maj 2023.

    Polen same ga sebe! Verjamem, da je bila hrana okusno, ampak na samozavest, ki jo je kazal bi bilo pričakovati najmanj res en hud restavracijski krožnik in ne kot da bi se en kor pokakal.

  • kapibara 14:08 23.maj 2023.

    Ne morem podati mišljenje, ker ga ne gledm.. ker mi je že od pamtiveka narcisoiden samovšečen antipatičen snob. Zasledil sem samo to, kako je bil udeleženec v prometni nesreči, s smrtnim izidom.. in kako se je pogodil za pesem "Laura"..

Sorodne novice