Magazin > VIP
37062 ogledov

Našo voditeljico popadel takšen smeh, da je program komaj izpeljala do konca

Manja Plešnar Facebook
Ups, to pa je nerodno, a voditeljica je taka profesionalka, da je izpadlo simpatično ...

Voditeljico Planet TV Manjo Plešnar je nedavno v etru popadel takšen smeh, da je program komaj izpeljala do konca. Gledalcem se je tudi večkrat opravičila, kriv pa ni bil prenos Gira d'Italia, ki ga je napovedala, pač pa dogodek, ki se ji je pripetil pred tem. 

Planet TV je na Facebooku objavil posnetek, v katerem je Manja razložila, kako je brezskrbno stala na hodniku pred studiem, ko so ji iz režije sporočili, da ima le še 10 sekund. Vsa zmedena je prihitela v studio in ni niti dobro vedela, v katero kamero mora gledati. Dogodek je bil tako humoren, da jo je smeh spremljal še prvih nekaj sekund, ko je bila že v etru. Manjin simpatični smeh si oglejte v videu. 

Svetlolaska pa ni le izkušena voditeljica, ima še eno veliko strast, katero, preverite TUKAJ.

Našo voditeljico Manjo je danes kar v etru popadel smeh. 🤣🤭🫣 Po koncu oddaje nam je zaupala, kaj je bil povod za nerodno situacijo pred kamerami. 🤪🎥 👇 Smeh je pol zdravja, naj tudi vas spremlja v prihajajočem vikendu! 🤗🌸 Planet TV

Posted by Jutro na Planetu on Friday, 5 May 2023

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Avatar Uroš Fric
    uros8 23:00 16.maj 2023.

    Komercialni televizijski in radijski programi imajo povečini čuden izbor kadra, ki ga lahko gledamo in poslušamo. Pa tudi na javni RTV se naglo približujejo temu scenariju.

Sorodne novice