Magazin > VIP
4620 ogledov

Razkrivamo, ali Planet TV pare poparčka tako, da naredijo dramo

poroka na prvi pogled Planet TV
Jim gre res za to, da pari najdejo sorodno dušo ali jim je važno le, da naredijo dober šov?

Na Planet TV bomo kmalu lahko spremljali novo sezono resničnostnega šova Ljubezen na prvi pogled. Strokovnjaki Timotej Strnad, Barbara Sarić in Alja Fabjan so na podlagi želja in vprašalnikov poparčkali šest parov, ki naj bi bili med sabo najbolj kompatibilni. Vsaj na papirju. Pa so res ali so gledali le na to, da bodo pari s svojimi osebnostmi naredili dober šov, kot so jim že očitali v preteklosti. 

Strokovnjakinja, psihoterapevtka Alja Fabjan nam je odgovorila na vprašanje, ali so morali gledati tudi na to, da bo par zanimiv za kamere? "Izvedli smo različne teste glede vizualnih, psiholoških želja ..., tako da nismo gledali še na to. Jasno pa je, da nikoli ne veš, kaj boš dobil ven. Tukaj je zelo močen psihološki dejavnik, nihče izmed nas si ne predstavlja, kako je ta eksperiment čisto drug svet. Ko si pred kamerami, ko se vseliš s popolnim neznancem, skrbi te, kako je doma, kako boš izpadel, vse to so nenavadne okoliščine in čisto nenavadne reakcije. Težko karkoli predvidiš. Zaradi stresnih okoliščin pa maske padejo še hitreje. A prava preizkušnja je nato šele realno življenje," pravi Fabjanova. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice