Magazin > VIP
27752 ogledov

Voditeljica Manja Stević ima novo ljubezen, zaradi katere kar poskakuje

Manja Plešnar Žiga Intihar
Naša priljubljena voditeljica pravi, da ima vse, kar potrebuje, zaradi česar je vsak dan globoko hvaležna.

Voditeljica in urednica Manja Stević, ki je eno prvih voditeljskih imen na Planet TV, si je po ločitvi ustvarila novo življenje in vidno cveti, tako profesionalno kot zasebno. Kadar ni voditeljica in mama, se posveča svoji tretji strasti, oblikovanju. Poleti se je namreč s svojima dvojčkoma preselila v novo stanovanje, za Manjo sanjski dom, ki mu počasi vliva pravljično podobo. Pravi namreč, da je njen dom njen brlog in pravljično okolje, v katerem cveti. 

"Vsak dan, ko se vrnem domov, sem hvaležna za svoj dom in kar plešem ter poskakujem. Stanovanje je res majhno, 47 kvadratnih metrov, ampak zame sanjsko in je moja nova ljubezen. Imam otroka, imam sebe in imam sanjski dom. Življenje je lepo in ne potrebujem ničesar več," pravi Manja.

Voditeljica kotičke novega doma deli tudi na Instagramu in razkriva čudežne prenove svojega meščanskega stanovanja, ki jo stanejo le nekaj evrov. Otroško sobo je tako preobrazila z barvo, ki ji ostala od kuhinje in porabila le nekaj evrov za valček. "Za prenovo stanovanja nisem porabila več kot 1000 evrov. Veliko naredimo že z barvami, sama sem pobarvala tudi ploščice v kopalnici, čakajo me še omare in vrata, ki jim bom zamenjala tudi ročke in kljuke," razkriva voditeljica, ki vedno poskrbi za nepričakovane detajle, tako bo strop hodnika okrasila s tapeto iz svoje najljubše slikanice Tri botre lisičke. Tako kot pri oblačilih, pa je domačim oblikovalcem zvesta tudi pri dodatkih za dom, zato njen osrednji prostor krasijo zavese slovenske oblikovalke Julie Kaje Hrovat, ki so bile rojstnodnevno darilo prijateljev. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Manja Stevic (@manjastevic)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Manja Stevic (@manjastevic)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Manja Stevic (@manjastevic)

Komentarjev 2
  • Grof 13:36 22.januar 2023.

    Tista taprava, kajji pa fali, mnogo mnogo lepša od ObritegaSukića , da o butasti zašpehani Vonti , neizgubljam besed. Realnost postaja 1.NOVA Tv, bravo Tomašič gremo do zmage in unicimo rdečo gardo, ….

  • onxxx 10:44 22.januar 2023.

    Katera ja ta??

Sorodne novice