Magazin > VIP
2821 ogledov

S tem se danes ukvarja voditeljica Manja Plešnar

Manja Plešnar mediaspeed
Iz medijev v kozmetične vode ...

Voditeljica, pevka, novinarka in modna mrha Manja Plešnar (poročena Stević) se je po rojstvu dvojčkov umaknila stran od sojev žarometov in se z družino preselila v Beograd. Pred epidemijo pa se je s sinovoma vrnila v Ljubljano. "V Slovenijo sem zaradi prenove stanovanja in urejanja papirjev za vrtec prišla že pred prvim valom koronavirusa, nato pa se je čisto organsko zgodilo, da smo med karanteno ostali v Sloveniji, kjer sta fanta sedaj tudi v vrtcu, mož pa se je zaradi službe vrnil v Beograd. Da bomo z odhodom v vrtec živeli v Ljubljani, smo se odločili že prej, še vedno pa se bomo, ko bodo razmere dopuščale, vračali tudi v Beograd," je povedala lansko leto.

Z vrnitvijo v Slovenijo je razširila tudi svojo modno znamko Jugoslovenka, ki odlikujejo inovativni kroji in kvalitetni materiali. V zadnjem času pa smo opazili, da se Manja ukvarja še z nečim in da je v tem prava mojstrica. Kot modna poznavalka je od nekdaj trdila, da se vse začne pri urejenih nohtih in pričeski, zato nič čudnega, da se je začela ukvarjati prav z urejanjem in poslikavo nohtov. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Manja Stevic (@manjastevic)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Manja Stevic (@manjastevic)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Manja Stevic (@manjastevic)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice