Magazin > VIP
16923 ogledov

Manja Stević (Plešnar) spet v Sloveniji, kaj se je zgodilo?

manja plešnar Ana Gregorič
Iz Beograda ponovno v Ljubljani ...

Voditeljica, pevka, novinarka in modna oblikovalka Manja Stević je z otrokoma po dobrih dveh letih prišla živet v Slovenijo, medtem ko se je njen soprog zaradi službe vrnil v Beograd. "V Slovenijo sem zaradi prenove stanovanja in urejanja papirjev za vrtec prišla že pred prvim valom koronavirusa, nato pa se je čisto organsko zgodilo, da smo med karanteno ostali v Sloveniji, kjer sta fanta sedaj tudi v vrtcu, mož pa se je zaradi službe vrnil v Beograd. Da bomo z odhodom v vrtec živeli v Ljubljani, smo se odločili že prej, še vedno pa se bomo, ko bodo razmere dopuščale, vračali tudi v Beograd," je povedala nekdanja Modna mrha, ki danes oprave znanih Slovencev in Slovenk ocenjuje v reviji Grazia. 

Poleg tega se je Manja vrnila k svojim koreninam, modnemu oblikovanju, ki mu je bila zvesta že pred medijsko kariero. Z vrnitvijo v Slovenijo namerava razširiti svojo znamko Jugoslovenka, ki jo je ustanovila pred šestimi leti, odlikujejo pa jo inovativni kroji in kvalitetni materiali. "Oblikovanje je bilo od nekdaj moja strast, začela sem s puloverji, potem z majicami, ki so bile sicer bolj odskočna deska za nadaljevanje s puloverji, a so se izkazale za veliko prodajno uspešnico. Sodelovala sem tudi s prijateljico Jano Kotesko, v sodelovanju s kozmetiko Artdeco pa ustvarila torbice, na katere sem resnično ponosna. Letos sem izdala tudi bloke, prihajajo pa še jakne, trenirke in otroška linija," svoje načrte razkriva Plešnarjeva, ki ima poleg otrok in lastne znamke trenutno tudi polne roke dela s prenovo stanovanja, ki ga je družina kupili v centru Ljubljane. 

Manja Stević | Avtor: Facebook Facebook

Si že del Joongle?

Komentarjev 6
  • e7a577d9a0a94365773a47e8a9a19dab1b01c855 19:00 09.julij 2020.

    no, potem sem jaz profesor, doktor, akademik, olimpionik, modni guru, operni pevec...pa še nisem zasledil članka o sebi. kje le žurnal najde te slavne osebe, ki jih poznajo samo sorodniki in preprodajalci.

  • supreme 10:10 09.julij 2020.

    Se je pa hitro prilagodila na tipicni videz beograjcanke iin seveda tudi cucek ne manjka v tem stilu😂....vcasih je bla pa zlo lustna🙈

  • minimaxi 09:46 09.julij 2020.

    Spet ena spozuruša in ljubiteljica yugovićev. Vprašanje za njo: kaj delaš v Slo, če so ti Srbiski čefurji in njihov čefirland tako všeč? Obuj papuče in doviđenja

Sorodne novice