Magazin > VIP
323 ogledov

Konec sodelovanja: Zato Manja Plešnar ni več modna mrha

Manja Plešnar mediaspeed
Dolga leta je bila Manja Plešnar tista, ki je ocenjevala modne odločitve slovenskih zvezdnikov in estradnikov.

V reviji Nova je Manja Plešnar (zdaj Stević, op. a.) zadnjih nekaj let ocenjevala modne podvige in padce slovenske estrade. Njen radar je zaznal še tako slabo modno odločitev in te je po navadi skritizirala brez dlake na jeziku. V prvi majski številki Nove pa smo opazili, da 'modne mrhe', kot je samo sebe označila Manja, ni več. Zamenjala jo je mlajša 'lepa afna' Lea Filipovič. Zanimalo nas je, zakaj se je sodelovanje končalo in kako se je zgodba zaključila.

"Z Adria Medio ne sodelujem več, ker sem pripravljena na nove poslovne izzive. Malo sem 'prerasla' to vlogo in zdi se mi fer, da predam štafeto in mrho upokojim," je za Žurnal24 povedala Manja in dodala, da za enkrat še ne bi rada razkrila, kaj bo počela zdaj: "Ko bo čas za to, vam povem."

Urednica revije Nova Nina Keder pa je za Žurnal24 povedala: "Modne in lepotne strani smo v reviji Nova res nekoliko osvežili in spremenili, kar smo v 15 letih odkar izhajamo sicer naredili že večkrat. Še pred Manjo je za te teme skrbelo več drugih modnih strokovnjakov, spremembe pri naših sodelavcih so nastale vsakih nekaj let. Kot je znano, pa se je Manja že pred časom odločila za novo življensko pot, ki jo nadaljuje v Beogradu, in smo se tudi sporazumno razšli." Pravi, da se trudijo redno osveževati rubrike, da bi s tem vsebino prilagajali zvestim bralcem: "Skrbimo za osvežitve ne le na področju vedno zanimivih tračev in zgodb, ampak tudi na drugih področjih in rubrikah."

 
Komentarjev 1
  • Avatar Džoser
    Džoser 12:55 12.maj 2017.

    Vesoljna Slovenija pa sedaj v jok!Če samo pogledaš sliko ti je takoj jasno,da je popolnoma brez okusa in stila,pa bo druge kritizirala.