Magazin > VIP
6308 ogledov

Pred leti šla čez travmatično izkušnjo, danes srečna kot še nikoli

Manja Plešnar mediaspeed
Njeno življenje je obrnjeno na glavo.

Voditeljica in novinarka Manja Plešnar, poročena Stević, ki se je zaradi ljubezni preselila v Beograd, je ta teden rodno Ljubljano obiskala v času tedna mode LJFW in razkrila, kako se ji je življene po rojstvu dvojčkov, ki sta se rodila lansko valentinovo, obrnilo na glavo.

"Fizično je zelo naporna, a dvojčka sta krasna, zelo pridna," je z nasmehom povedala Manja, ki se ji vidi, da ji je vloga mamice prav pisana na kožo. Ponosno je še dodala, da sta sinova shodila že z enajstimi meseci in priznati moramo, da je tako srečne še nismo videli, pa čeprav jo redko srečamo brez nasmeha na obrazu. 

Manja je že pred časom razkrila, da ni zanosila po naravni poti in da je morala korenito spremeniti svoje življenje, da je lahko uresničila sanje o materinstvu. V času vodenja šova Big Brother se ji je zgodila izvenmaternična nosečnost, zato je kasneje pustila službo in se povsem posvetila sebi. Novo življenje je sadove obrodilo v najlepši možni obliki, v obliki dveh dojenčkov, ki sta danes že enoletna malčka. Manja pa je kljub obilici dela, ki ga prinaša življenje z dvojčki, še vedno prav taka zapeljiva modna mrha kot je bila pred materinstvom.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😘

A post shared by Manja Stevic (@manjastevic) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Radi se met 💓💓

A post shared by Manja Stevic (@manjastevic) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mamine mazice 💓💓

A post shared by Manja Stevic (@manjastevic) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice