Magazin > VIP
8765 ogledov

Planet TV o razhodu s Sanjo Grohar, znana nova voditeljica

Sanja Grohar Carolina Crews
Preberite, katera bo stopila v njene čevlje.

Pisali smo, da je televizijska voditeljica in modna vplivnica Sanja Grohar prekinila sodelovanje s Planet TV. Magazinske oddaje Planet Vau ne bo več vodila. Kot je zapisala Groharjeva na svojem Instagram računu, naj bi se zataknilo pri plačilu.

"Veste kako pravijo “time is money". Jaz od svoje vrednosti ne odstopam. Izbrali so bolj "budget friendly opcijo"," je razložila svojim spletnim sledilcem.

Obrnili smo se na Planet TV in jih vprašali, ali so res ponudili premalo honorarja. Odgovora na to vprašanje nismo prejeli, so pa za zurnal24.si razkrili: "S Sanjo Grohar smo res zaključili sodelovanje, vodenje magazinske oddaje Planet Vau, ki je na sporedu vsako soboto ob 18.20, pa bo prevzela Manja Stević. Manja dodobra pozna delo tako pred kot za kamero, gledalci Planeta pa so jo lahko spoznali tudi v oddaji Jutro na Planetu."

manja plešnar | Avtor: Ana Gregorič Ana Gregorič

Komentarjev 2
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 19:42 19.maj 2022.

    Obe tako zelo hudo uspešni v tujini, sedaj pa neke rumene novičke na Janševi televiziji pripravljata. Kaj potem se v inozemstvu le ne cedita samo med in mleko? Super, da se groharjova tako zelo ceni, da ne gre pod svojo ...prikaži več ceno, ne razumem pa zakaj ima ona ceno, ker je totalno brezvezna.

  • Ender3 15:54 19.maj 2022.

    Kaj tole samo, da bomo imeli novo vlado. !