Magazin > Film & Glasba & TV
14107 ogledov

Opa, na televizijo se vrača ta znana voditeljica!

manja plešnar Instagram
Nov izziv dobila na Planet TV.

"Televizija me hoče nazaj in jaz sem spet padla v njen objem. Ta tetka me ne more spustiti iz krempljev, jaz pa se čisto nič ne upiram. Nov svet, nov planet, nova dvojna vloga. Kmalu," je na Instagramu zapisala Manja Stević, nekdaj Plešnar, ki je pred leti blestela v vlogi voditeljice šova Big Brother na Kanalu A. 

Kaj bo počela, nam na Planet TV niso želeli razkriti. 

Voditeljica, pevka, novinarka in modna strokovnjakinja se je po poroki in rojstvu dvojčkov umaknila stran od sojev žarometov in se z družino preselila v Beograd. Pred epidemijo pa se je s sinovoma vrnila v Ljubljano. "V Slovenijo sem zaradi prenove stanovanja in urejanja papirjev za vrtec prišla že pred prvim valom koronavirusa, nato pa se je čisto organsko zgodilo, da smo med karanteno ostali v Sloveniji, kjer sta fanta sedaj tudi v vrtcu, mož pa se je zaradi službe vrnil v Beograd. Da bomo z odhodom v vrtec živeli v Ljubljani, smo se odločili že prej, še vedno pa se bomo, ko bodo razmere dopuščale, vračali tudi v Beograd," je povedala lani.

Z vrnitvijo v Slovenijo je razširila tudi svojo modno znamko Jugoslovenka, v zadnjem času pa smo opazili, da se Manja ukvarja in poslikavo nohtov. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Manja Stevic (@manjastevic)

Komentarjev 3