Magazin > VIP
14889 ogledov

Filip Flisar šokiral goste: "Kaj je nor?!"

riba raca rak, filip flisar Planet TV
"Šunka do Tokia!"

riba raca rak, filip flisar | Avtor: Planet TV Planet TV
Prva epizoda nove kuharske oddaje na Planet TV, Riba, raca, rak, v kateri se bo vsak teden pet znanih obrazov pomerilo v pripravi večerje, je postregla s presenečenjem.

Prvi teden bodo svoje kuharske in gostiteljske veščine pokazali Rebeka Dremelj, 6pack Čukur, Manja Stević in Sebastian, zanje pa je prvi kuhar Filip Flisar, ki se je držal mota: "Šunka do Tokia."

Meso je drzno uporabil tako v predjedi kot v glavni jedi in celo sladici! "Ne vem, ali naj se veselim ali zjočem nad tem jedilnikom," je jedi, še preden jih je poskusil, pokomentiral Sebastian, ki je vegetarijanec in tudi občutljiv na laktozo. Skeptična je bila tudi Rebeka Dremelj. "Sladice bo s špehom naredil? Kaj je nor?!" je izjavila. Poleg tega jo je zaskrbelo zaradi čemaža, ki ga je nabral Filip.

Ta je svoje goste sicer ves večer presenečal s svojim kuharskim znanjem. Iz predalov je vlekel "rekvizite", meril temperaturo masla v ponvi, flambiral, uporabil liofilizirano šunko, pri dekoraciji jedi pa celo pinceto ... "Sedaj mi greš pa orenk na živce," je v šali povedala Manja, Čukur pa je dejal, da je bilo že po predjedi jasno, da hrana ne bo le dobro izgledala, ampak bo tudi dobra.

Skratka, Filip je za "ožent". Na žalost je njegovo srce že oddano
 

Komentarjev 3
  • Ender3 14:13 16.maj 2023.

    Ne vem kdo je bolj nor F.Flisar ali tisti, ki ponujajo te bedne šove. Kam gre ta družba..?

  • Majazmaja 12:14 16.maj 2023.

    Ma ne, Filip pa res ni za ožent. Sorry.

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 09:50 16.maj 2023.

    Njegovo srce je oddano že neštetokrat!