Magazin > VIP
10901 ogledov

Alyi za okrogli rojstni dan pripravili presenečenje, da te kap!

Alya instagram
Prijatelji nepozabno presenetili našo pevko.

Podjetnica in organizatorka dogodkov Katja Mlakar je na Facebooku razkrila, kakšno presenečenje so pripravili za našo priljubljeno pevko Alyo, ki je 28. maja dopolnila 40. let. 

"Videti je tako, kot da bi Alya imela lento nevesta. Pa ni še to na vrsti. Je pa dobila lento vse najboljše na svoji zabavi presenečenja za 30. rojstni dan. (Ene ženske pač nikoli ne bomo stare več kot 30.) A si predstavljaš ta šok? Pride v dvorano, misleč, da je za presenečenje prišla k rojstnodnevniku ..., začne peti Vse najboljše, ampak mikrofon ji ne dela … Vse najboljše pa zapojejo gostje njej. Šele, ko je zaslišala vse najboljše Alya, je spustila mikrofon, pogledala okoli sebe in nas prepoznala. Aaaaa, stopili smo se vsi, ki smo jo videli, kako je ganjena, hvaležna, srečna. Srčica naša," je Katja zapisala na Facebooku in objavila fotografijo z Alyo, ki bi ji res z lahkoto pripisali 30 let. Vse najboljše ji želimo tudi mi!

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 2
  • Boschtjan Zupanchich 14:27 31.maj 2023.

    Nek moj znanec je tudi njen znanec, in je zanjo rekel : " Kako je pa to grdo ..." .... sem si mislil potem, da je grda kot bramor ... čeprav si pred tem nisem tega mislil.

  • Avatar pantani
    pantani 11:25 31.maj 2023.

    Za njo lahko rečem da je znana, ker pač je, ne pa neki Ivo,pa Marica.. iz tretje razrednih šovov!!!

Sorodne novice